Lakberendezés és design – játék a színekkel, formákkal!

Az április 10-14. között megrendezésre kerülő OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás idén arra invitálja az érdeklődőket, hogy a lakberendezésre, a dizájn világára játékos önmegvalósításként tekintsenek. Kiállítóinkkal, szakmai partnereinkkel együtt arra bíztatunk mindenkit, hogy legyen proaktív, fogalmazza bele önmagát környezetébe, így alkossa meg otthonát. Mi pedig öt napon keresztül segítjük ebben látogatóinkat!

Az OTTHONDesign, a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor szerves részeként 2024-ben két pavilont tölt meg. Kiemelt témaként a KONYHA önállóan a H pavilonban jelenik meg. A G pavilonban kap elhelyezést a FÜRDŐSZOBA&WELLNESS tematika, valamit a bútor, burkolatok, lakásvilágítás, lakástextil és lakberendezés témák.

A tavalyi látogatói kutatás eredményeit figyelembe véve, ismét kiegészül a kiállítási csokor a CONSTRUMAKERT-tel, ami a kertépítés, kerttervezés, kertkultúra tavaszi seregszemléje. A kiállításra készülnek el a Magyar Kertépítő Verseny és Show bemutató kertjei, melyek a kiállítás alatt végig megtekinthetőek, sőt az öt nap alatt közönségszavazás is zajlik majd.

Kiállítók listája elérhető ITT!

A kiállítói standok mellett színes programkínálat is várja látogatóinkat. S hogy mivel készülünk?

 • LOSZ DESIGNKockák – a legújabb trendeket bemutató kisenteriőrök.
 • LOSZ lakberendezési tanácsadás.
 • Magyar Design – fiatal magyar dizájnerek alkotásai enteriőrökbe rendezve.
 • a Szőnyegtervezők Társasága elhozza a hazai kortárs szőnyegtervezők legújabb darabjait.
 • FABUNIO – Wood Like After, ahol fa- és bútoripari szakemberek legújabb termékei kerülnek bemutatásra.
 • FABUNIO Ezerarcú fa EXTRA – JÁTÉKTÉR c. kiállítás – a fában, mint alapanyagban rejlő végtelen lehetőségek, fókuszban a játékok.
 • BOOOK Kiadó beszélgetések a gasztronómia világából, látványfőzés.
 • kőfaragás – látványbemutató.

Részletes program elérhető ITT!

A kiállítási csokor kínálatban megtalálhatóak lesznek továbbá az építőipari alapanyagok, továbbá minden, amire a szigeteléshez, tetőfedéshez szükség lehet. Számos cég mutatja be legújabb nyílászáróit, de lesznek kiállítók a kaputechnika, árnyékolástechnika területéről is. Nagy érdeklődés övezi a RENEO-t, ahol a megújuló energiával foglalkozó cégek kínálnak számos zöld megoldást energiafogyasztásunkra, de nem marad válaszok nélkül az sem, aki az épületvillamosság, intelligens épületek iránt érdeklődik. Ezek a témák az A és D pavilonokban jelennek meg.

Az OTTHONDesign / CONSTRUMA kiállítások nyitvatartása:
szakmai napok:
április 10-11. 10-17 óráig
április 12. 10-18 óráig

nagyközönség napok:
április 13. 10-18 óráig
április 14. 10-17 óráig

Egy szerencsés látogatónk idén is napelemes rendszert nyerhet majd az EU-SOLAR Nyrt. jóvoltából. A játékra minden olyan látogató regisztrálhat, aki belépőjegyet vásárol a csokor bármely kiállítására.

Jegyvásárlás és bővebb információ:

www.otthon-design.hu

www.construma.hu


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop