Tavaszi menü az IKEA-ban

Audio & Vision SHOW 2013
A séf, ha szabadnapos
Idő, pénz, minőség

Magyarország egyik legnépszerűbb gasztrobloggere, Mautner Zsófi különleges tavaszi menüt állított össze a hazai IKEA áruházak számára. A menük érdekessége, hogy a receptekben Mautner Zsófi ötvözte saját kedvenceit az IKEA éttermi kínálatának legkedveltebb alapanyagaival. Az érdeklődők április 20-án, 17 órától az IKEA budaörsi áruházában és április 27-én, 17 órától, az IKEA Örs vezér téri áruházában találkozhatnak a gasztrobloggerrel, aki kóstolót készít az ínycsiklandó fogásokból. A Mautner Zsófi (Chili & Vanília) receptjei alapján készült fogások április 19. és május 30. között bekerülnek a két magyarországi IKEA áruház éttermi kínálatába.

 

„Tavaszias hangulatú, üde ételeket gondoltam ki, amelyekben a nemzetközi szellemiség ötvöződik egy-egy szezonális hozzávalóval. Az is fontos volt számomra, hogy minden fogás otthon, a hétköznapokban is elkészíthető legyen, hiszen a főzés a mindennapjaink meghatározó része” – mondta el Mautner Zsófi.

 

Mautner Zsófi budapesti menüje:
Főétel:
Grillezett csirkemell citromos-sült zöldséges bulgurral
Desszert:
Bodzás grízpuding vörösáfonya öntettel
(A receptek letöltéséhez klikk ide)

 

Mautner Zsófi budaörsi menüje:
Előétel:
Csípős-édes sárgarépasaláta grillezett csirkemellel
Főétel:
Lazacfilé kókusztejes, tavaszi mártással és medvehagymapesztóval
(A receptek letöltéséhez klikk ide)

 

Ha valaki otthon, családjának is el szeretné készíteni a Mautner Zsófi által megálmodott ételkülönlegességeket, a www.ikea.hu oldalról le tudja tölteni a recepteket, mi több, a Svéd Finomságok Boltjában számos hozzávalót be is tud szerezni az egyes fogásokhoz.

 

Ezzel azonban még nincs vége a meglepetéseknek, hiszen ha tavasz, akkor az IKEA, mint minden évben, számos inspiráló konyhai újdonsággal készül a vásárlóinak. Idén az álomkonyha kialakításához színpompás, virágos kiegészítőkkel és egy különleges ajánlattal készül a lakberendezési áruház. Mindenkinek, aki 2012. április 19. és 2012. május 30. között legalább 100.000 Ft értékben vásárol konyhát a budaörsi vagy a budapesti áruházban, 10.000 Ft-ot visszakap IKEA-kártyán, további termékek vásárlásához.

 

Az IKEA-ról

Az IKEA svéd gyökerekkel rendelkező lakberendezési vállalat, melyet Ingvar Kamprad 1943-ban alapított. Az IKEA álma: „Szebb hétköznapokat teremteni az emberek többsége számára.” Üzletfilozófiája: jó formatervezésű és praktikus lakberendezési termékek széles választékát kínálni olyan alacsony áron, hogy a legtöbb ember számára elérhető legyen. Az IKEA összesen 333 áruházzal rendelkezik 40 országban/területen, melyből 40 áruház franchise rendszerben üzemel az IKEA Csoporton kívül. Az IKEA Csoport áruházai tavaly összesen 626 millió látogatót fogadtak.

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop