Krumpli pikáns paradocsomszósszal (patatas bravas)

Padlóburkolatok
Dinamikus színek, funkcionális terek
Polgári otthon, a fény bűvöletében



krumplipikansparadicsomszosszal 720

Hozzávalók 4 személy részére:
1 kg sütni való burgonya, 4 evőkanál olaj, 1 doboz kockázottparadicsom-konzerv, 1 gerezd fokhagyma, 1 teáskanál füstölt őrölt piros paprika, 2-3 csipet cayenne bors, só ízlés szerint, fokhagymás majonéz a tálaláshoz

A sütőt 180 fokra előmelegítjük, közben a megtisztított burgonyát felkockázzuk, beolajozzuk, és szellősen két sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük (a sütőpapír elhagyható). Lefedjük alufóliával, és az előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Közben elkészítjük a paradicsomszószt: a konzervet a lereszelt fokhagymával, paprikával, cayenne borssal együtt felforraljuk, összeturmixoljuk, sózzuk és 1-2 evőkanál minőségi extra szűz olívaolajjal ízesítjük. A krumpliról levesszük az alufóliát, a sütőt feltekerjük 220 fokra, és további 20 percig sütjük, félidőben megforgatva. A ropogósra sült burgonyát sózzuk, majd a paradicsomszósszal és fokhagymás majonézzel tálaljuk.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop