Krokodil – új, innovatív ragasztók

Gyors, brutális, ellenálló. A jól ismert Pattex ragasztók márkája alatt vezette be a piacra a Henkel a Pattex Crocodile termékeket, kiegészítve a kiváló minőségű ragasztók választékát kifejezetten az otthoni és DIY felhasználásra specializálódva. A krokodil védjegy tökéletesen kifejezi a termékek egyedi tulajdonságait, és könnyedén megjegyezhető a megjelenése.

krokodilujinnovativragaszto 720

A termékválaszték – ragasztószalag fekete és ezüst színben (20 méteres hosszúsággal), pillanatragasztó, univerzális ragasztó, epoxy ragasztó és faragasztó – összességében képes megoldást nyújtani a háztartásokban leggyakrabban felmerülő javítási és ragasztási feladataira. „A Pattex Crocodile termékekkel tudatosan szakítunk a ragasztók piacának szabályaival: az egyenes és a spontán kommunikációra esküszünk, látványos megjelenéssel kombinálva. Azért teszünk így, mert meggyőződésünk, hogy ennek köszönhetően egy új célcsoportot érünk el a piacon, olyan felhasználókat, akik eddig nem igazán végeztek javítási és ragasztási feladatokat otthonukban. Ők legfőbbképpen modern felfogású, aktív emberek, akiket a szokatlan és merész megközelítés inspirál a hagyományos technológiákkal szemben, ugyanakkor elvárják a kiváló minőséget és hatékonyságot” –mondta Xavier Martin, a Henkel Nemzetközi Marketing vezetője.

krokodilujinnovativragaszto 1
A krokodil arról ismert, hogy a legerősebb állkapcsú szárazföldi állat. A Pattex Crocodile kabalája tökéletesen megjeleníti a termékek tulajdonságait: gyorsaságot, erősséget és kitartást. Ahhoz, hogy a kitartását és ellenállását bizonyítsa a konkurenciával szemben, a Henkel kifejezetten a legmagasabb minőség elvét figyelembe véve tervezte meg a Crocodile Power termékcsaládot. Ezeket a termékeket egyszerű és gyors használni, gyorsan száradnak és egy sokáig tartó, erős ragasztási eredményt kap a vásárló, bármilyen felhasználásról vagy felületről legyen szó. A Crocodile Power termékek kínálata tökéletes arra a folyamatosan növekvő trendre, miszerint egyre többen áldozzák szabadidejük nagy részét kreativitásuk otthoni kiélésére, legyen szó felújításról, javításról vagy alkotásról.

A Pattex Crocodile ragasztószalag, pillanatragasztó, univerzális ragasztó, epoxy és faragasztó már elérhető az üzletekben, és méltón egészítik ki a sokak által kedvelt Pattex termékcsaládot.

További információk: www.henkel.hu

 

 

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop