Kosárba a kosarasokért!

A Vatera, Magyarország online piactere és az ország vezető sportcsatornái, a DIGI Sport, a SportKlub és a Sport TV jótékonysági aukciót indítottak a szeptember 7-én tragikus balesetet szenvedő UNI Győr női kosárlabdacsapatának megsegítésére. A sportcsatornák összesen 17 értékes sportrelikviát ajánlottak fel árverésre, így jótékony céllal olyan ritkaságokra lehet licitálni, mint a világklasszis Pelé által dedikált focilabda, az MKB Veszprém kézilabdája és a világválogatott kézjegyével ellátott mez, a WNBA All Star csapata által aláírt kosárlabda vagy egy éves bérlet a Magyar Vízilabda Szövetség jóvoltából a válogatott mérkőzéseire. A magyar sportélet egy emberként állt az ügy mellé.

 

Az árverésből befolyt összeget a szervezők teljes egészében a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesület számára ajánlják fel, ezzel segítve a tragikus autóbalesetben elhunyt sportvezetők hozzátartozóit és az érintett sportolókat. Az árverés aktuális állásáról az összefogáshoz kapcsolódó jótékonysági gálán október 13-án élőben is beszámolt a három sportcsatorna a Győr Városi Egyetemi Sportcsarnokban.

A jótékonysági aukció első 8 napján már közel 20.000 látogatója volt a kezdeményezés Vatera oldalának, és 262 jótékonykodó már meg is tette a saját licitjét. A felajánlott sportrelikviák közül első helyen jelenleg 100.000 Ft közeli árral a SAPA Fehérvár AV19 jégkorong csapata által dedikált 3 darab mez áll. Nem késő még most sem bekapcsolódni az aukciókba: október 16. (szerda) estig lehet licitálni a relikviákra. Nem csak licitálni lehet, a jó ügyet támogatók kisebb összeggel – egy vagy több 500 Ft-os támogatói jegy megvásárlásával – is segíthetnek.

 

{gallery}images/stories/aktualis/2013_10/gyk{/gallery}

 

Az online piactér történetében régi hagyománya van a jótékonyságnak: az eddigi kezdeményezések sikerének köszönhetően a Vatera partnereivel és felhasználóival közösen ez idáig csaknem 50 millió forint támogatással segítette a kiválasztott alapítványokat illetve egyesületeket. „A Vatera mindig is fontosnak tartotta, hogy megmutassa: egy e-kereskedelemmel foglalkozó cég, és annak dolgozói is fogékonyak a társadalmi problémákra, és rendszeresen részt vesznek a jótékonysági kezdeményezésekben” – mondta Szanitter Áron, az Allegro Group HU Kft. piacterek üzletág vezetője.

A vaterázók 2008 óta rendszeresen találkozhatnak jótékony célú kezdeményezésekkel, melyek között számos emlékezetes sportaukció is szerepelt. A „Jéggel a víz ellen” árveréssorozat keretében jégkorong-relikviák megvásárlásával is segíthettek a vaterázók, az immár hagyományosnak mondható Sport Alkímia jótékonysági aukciókon pedig összesen csaknem 50 ereklye került kalapács alá. A Magyar Nemzeti Múzeum rendhagyó olimpiai tárlata sem jöhetett volna létre a Vatera felhasználói nélkül, tavaly pedig a londoni aranyérmes olimpikonok és paralimpikonok által dedikált 12 pólóra is lehetett licitálni.

Jótékonysági aukció a Vaterán a győri női kosarasokért

– A tragikus autóbalesetet szenvedő győri női kosarasokért fogtak össze Magyarország sportcsatornái, a DIGI Sport, a SportKlub és a Sport TV, valamint az ország online aukciós piactere, a Vatera.
– A befolyt összeg a Kosárlabda 2010 Közhasznú Egyesületet segíti.

http://www.vatera.hu/agyorikosarasokert/


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop