Környezetbarát MOFÉM csaptelepek

A környezetvédelem és az energiamegtakarítás problémáját napjainkban már a saját bőrünkön érezzük, ezért nem lehet ölbe tett kézzel végignézni, ahogy az energiaárak az égbe szöknek. A MOFÉM termékek számtalan megoldást kínálnak a víz- és energiamegtakarításra a fürdőszobától a konyháig.

Víztakarékos mosdó csaptelepek ECO perlátorral.
Valamennyi MOFÉM mosdó csaptelep átfolyáskorlátozó elemmel rendelkezik, amellyel vízfogyasztásunknak akár 50 százalékát is megspórolhatjuk. Az új, környezetbarát PILAR csaptelepcsaláddal még ennél is eggyel magasabb szintre léptünk, hiszen az 5l/perc nyomásfüggetlen perlátorral 1 év alatt akár 28 000 liter vizet is spórolhatunk, ami 280 kádban fürdéshez elegendő. (*) A PILAR mosdócsaptelepek víztakarékos funkciója mellett az M, L és XL méretű Cold Start csaptelepek rövid kézmosás esetén középállásban is hideg vizet engednek, megtakarítva a felfűtési energiát (évente 165 gépi mosásnak megfelelő, kb. 810 kWh energiát nyerünk. (**)

A MOFÉM ECO Click mosogató csaptelepekkel a vízáramlást szintén felére csökkenthetjük.
A víztakarékos mosogatáshoz a fogantyú félig nyitott állásánál a teljes vízáramlásnak csupán az 50 százaléka folyik át, a teljes kapacitás a fogantyú tovább nyitásával érhető el.

Zuhanyozás víztakarékosan?
A megoldás egy speciális termosztátban rejlik! Vizet és energiát is megtakarít a MOFÉM speciális termosztátja, amely a víz hőmérsékletét folyamatosan egy kiválasztott hőfokon tudja tartani, még abban az esetben is, ha hőmérséklet- vagy víznyomásváltozás keletkezik a rendszerben.

Az M-TRONIC elektronikus csaptelepcsalád 3 lépcsős vízmegtakarítási rendszere pénztárcánkat is védi.
A közösségi helyeken sokszor találkozunk érintésmentes csaptelepekkel, mely otthonra is jó választás! Nemcsak higiéniai szempontból praktikus, hiszen az ECO perlátorok speciális átfolyáskorlátozó elemeivel vízfogyasztásunk akár 50 százalékát is megtakaríthatjuk. Az érzékelő szenzoroknak köszönhetően a csapból csak addig folyik a víz, amíg szükség van rá, amint az nem érzékel mozgást, azonnal elzár, a biztonsági időkorlát pedig garantálja, hogy a csaptelep nem marad nyitva, és nem is csöpög a használat után.

www.mofem.hu

* Egy 4 tagú család napi 20 perces mosdócsaptelep használatából kiindulva. A számítás 7 kg kapacitású, 1 órás program alatt, 4,9 Kwh fogyasztású mosógépet vesz alapul.
** Egy 4 tagú család napi 20 perces mosdócsaptelep használatából kiindulva, 150×70 cm-es fürdőkádat alapul véve.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop