Könnyű álom a falakon

Szeretünk tervezni, alkotni, és ehhez forradalmian új anyagokra van szükség. Ha már lelki szemünk előtt megelevenedik a tér, a monitoron pillanatok alatt életre kelthetjük, legyen az téglafal, maratott vas, antikolt faburkolat vagy nonfiguratív miliő.

konnyualomafalakon 720

A tértervezés és a valóság között eddig egy küzdelmekkel teli szakadék tátongott. Ami pár kattintás az egérrel, azt a valóságban elkészíteni sok anyag mozgatásával jár és időigényes. Erre született meg az Easy Cover Pro a falburkolatok új generációja, mely forradalmian új módon közelíti meg a felújítás, a falburkolás kérdéskörét, hidat alkotva a tökéletes látványhoz. Lélegzetelállítóan élethű, egy fényképről nem mondaná meg senki, hogy ragasztott burkolatot lát, nem fát, követ vagy betont.

konnyualomafalakon 1
Kiadó lakások, szállodai szobák , irodák új hangulatát hozta el. Ha látványosan, gyorsan és gazdaságosan szeretne modern, klaszszikusan elegáns vagy épp extravagáns arculatot adni egy helyiségnek, akkor talán ez a leggyorsabb módja. Egyszerű váltás a lehető legkisebb felfordulás, törmelék és por nélkül.

konnyualomafalakon 2
Konyha és fürdő, vizesblokkok felújításához is ideális a prémium falburkolatok új generációja. Vajon miért ragaszkodnánk a csempéhez, a fugázáshoz, a súlyos anyagokhoz, amikor az Easy Cover Pro-val mindez a múlté? Könnyű vágni, alakítani, bármilyen kis vagy nagy falfelületet lenyűgözően izgalmassá tesz, véd a víztől és könnyen higiénikusan tartható. Felrakása nem igényel burkolói szaktudást.

konnyualomafalakon 3
Az Easy Cover Pro prémium falburkolatok választékában mindenki gyorsan megtalálja a kedvencét. Forradalmian új, könnyű és ezerarcú megoldás, amely az élet minden terén az elérhető luxust, a szépet jelenti.

Könnyű álomból, könnyű valóság, akár egy nap alatt!

Telefon: 30/689 9152
www.easycoverpro.com

 

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop