Knauf Insulation fagyapot pályázat

A Knauf Insulation Kft. országos, nyilvános, pályázatot hirdet a Heraklith fagyapot termékcsalád (Heraklith, Heratekta, Tektalan) magas színvonalú alkalmazási lehetőségeinek bemutatása érdekében.

KIfagyapotpaly 720

A pályázat célja a helyes termékalkalmazás és a termékekben lévő kreatív fantázia kihasználása az építészetben, a termékek megismertetése és megszerettetése a jelen és a jövő tervezőivel, elfogadtatása a kivitelezőkkel. A hang és hőszigetelés ugyanis nemcsak funkciókat lát el, hanem dekorációs elemként is alkalmazható.A névaláírásos verseny lebonyolítója a Magyar Építész Kamara Nonprofit Kft (1088 Budapest, Ötpacsirta utca 2.) a MÉK honlapján (www.mek.hu) keresztül.

A versenyen részt vehetnek az építésztervezői jogosultsággal rendelkező természetes vagy jogi személyek, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, továbbá építészhallgatók egyénileg, vagy csoportosan. Pályázni a 2015.január 1. – 2016. október 17. között tervezett, kivitelezett pályaművekkel lehet, továbbá ezen időszakban engedélyezett tervekkel, valamint félkész beruházásokkal.

A pályázat témakörei:

 • Esztétikai díj: (játék a színekkel, a termék, mint design elem alkalmazása)
 • Funkció díj: (megoldás egy felmerülő problémára fagyapot termékeinkkel)
 • Újszerű termékalkalmazási díj: (nem várt, ötletes megoldások a termék nem hagyományos területeken való használatával)
 • Fiatal tervezők/építészek díja: Pályamunkák még nem végzett hallgatóktól a fenti kategóriák bármelyikében
 • Akusztikai díj: (zajcsökkentés, zajgátlás, hangelnyelés)

Beadási határidő: 2016. október 17.
Ünnepélyes eredményhirdetés:2016. október 28.

Knauf Insulation – Heraklith kiadvány letöltése / megtekintése

Az elektronikus formátumú pályázati anyagokat 2016. október 17. 17:00 óráig lehet megküldeni az amarilla@mek.hu email címre.


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop