Klasszikus, romantikus okosotthon

Okosotthon, komfort és biztonság
Karácsonyra várva
A kivitelezés minősége és a rezsiköltség

A szép katalóniai otthonban ma már könnyed eleganciával, nagyvonalúsággal keverednek stílusok, színfoltok, az időtlenség jegyében. A századeleji bérházi lakásban a The Room Studio megbízása funkcionális, nyitott terekre szólt, okosotthon megoldásokkal.

A régi, század eleji társasházi lakásban szükség volt a terek átfogó átalakítására és a berendezés teljes megújítására. A mai tökéletes harmónia a barcelonai The Room Studio átfogó belsőépítészeti munkájának végeredménye. A nagyobb komfort érdekében a lakást a legmodernebb okosotthoni automatizálási rendszerrel szerelték fel, amely klíma- és biztonsági rendszereket, valamint automatizált világítást és árnyékolást tartalmazott. A stúdió a tőlük megszokott profizmussal a válaszfalak megszüntetésével az egész alapterületet átszabta, a felesleges nagy folyosók egy részét eltávolították, beolvasztva a szobákba. Ezzel lehetővé vált egy többcélú tér kialakítása, és a lakáson belüli megosztottság megbontása. A természetes fény növelése érdekében a nappali helyiség ajtóit klasszikus, üvegablakú franciaajtókra cserélték, a falaknál és a burkolatoknál a semleges színtónusokat választották. A nappali közepén álló eredeti kandalló a lakás középpontja, jobból-balról kanapék fogják közre. A két puff jobb megoldás a fotelek helyett, nincs agyonbútorozva a helyiség, tágasabbnak hat.

Az étkezőt úgy tervezték, hogy a család ebéd közben ne különüljön el teljesen a többi szobától. A gyerekek kedvenc helye a konyha, ahol zöld fal, fehér és fa színek dominálnak. A modern konyhasziget mellé terveztek egy étkezőasztalt is, ahol hétköznaponként étkezik a család, az ebédlőt inkább csak hétvégente használják. Különlegesen atmoszféra uralkodik a tévészobában is, itt két Eames lounge fotel kínál fantasztikus kényelmet a szülőknek (mindkettő eredeti), a családfő büszkeségei. Drága, értékőrző dizájndarabok, örök életűek! Az intim terekben és a két fürdőszobában is a természetes anyagok dominanciája volt a vezérelv, a sok fa elegáns, nyugodt miliőt teremt, pihenésre csábít. A bútorokat illetően az egyenes vonalú bútorok mellett tették le a voksukat, amelyek szerintük kiemelik a helyiségek folytonosságát, szintén elősegítve a tágabb térhatást. A kortárs berendezés mellett a szobákban mindenütt egységes, világos színű hajópadló tágítja a teret. A The Room Studio ezúttal is letisztult, elegáns, időtlen enteriőröket valósított meg, amelyeket a tőlük megszokott egyediség jellemez.

 

A barcelonai stúdió mottója: komfort, esztétika és kreativitás. Melegséget árasztó, nőies-férfias elemeket egyenlő arányban keverő megnyerő enteriőrjeiknél a figyelem a legapróbb részletekre is kiterjed, különösen a világításra.

 

The Room Studio
www.theroom-studio.com
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop