Kézzel készített dekorációk

Absztrakt festészet vagy kézműves makramé? Ha modern, absztrakt vagy etnikus stílusú az otthonunk, és még a környezettudatosság, a kézzel készített egyedi megoldások is közel állnak szívünkhöz, nézzünk szét egy új hazai márka, a Daru Home Decor kínálatában!

kezzelkeszitettdekor 720

Száz százalékban újrahasznosított anyagokból, fonalakból, sablonok vagy egyedi elképzelések alapján személyre szabott dekorációval öltöztethetjük fel a nappalit, a hálót, vagy az otthoni Horváth Anita, a Daru Home Decor megálmodójának makraméival vagy paverpol technikával készített absztrakt festményeivel.

Horváth Anita az ötletet saját házuk dekorálásából merítette két éve: „Szerettem volna valami egyedit a szobák falaira, így elkezdtem keresgélni a különböző lakásdekorációk között. Ekkor bukkantam a makramékra, ami szerelem volt első látásra. A parverpol festészettel egy kedves rokonom ismertetett meg, s amikor utána néztem ennek a festészeti technikának, sehol sem láttam olyan szép, letisztult formában, mint ahogyan ő készítette.”
Parverpol – 3D hatás, inspiráló színek, személyes lehetőségek. A paverpol levegőre száradó, speciális keményítő, ragasztó anyag, amelyet számos természetes anyagon tudunk használni, legyen az textil, selyem, papír, vagy bőr – e különleges a technikával a festmény 3d-s hatású lesz.

kezzelkeszitettdekor 1
Az anyagokon keletkező sajátos gyűrődések és a letisztult felületek izgalmas találkozása éppoly mozgalmas és megismételhetetlen, mint a színek közötti árnyalatok ritmikus váltakozása. Megismételhetetlen csodák, egyedi alkotások ezek: személyre szóló, tökéletes ajándék magunknak vagy szeretteinknek.

Makramé – a bájos dekoráció. Egészen más, kicsit etnikus, natúr és nagyon kedves stílusú dekoráció a makramé, amely első látásra szerelem volt Anitánál, és azóta maga is gyártja, készíti ezeket a szépségeket nagy lelkesedéssel.

kezzelkeszitettdekor 2
Azoknak tehát, akik szeretik ezt a természet közeli, népies, etnikus megjelenítést az otthonaikban, kiváló választás egy szép fali dísz vagy díszpárnahuzat, esetleg egy különleges makramé terítő vagy bármilyen más, fonott-csomózott makramé dekoráció.

kezzelkeszitettdekor 3
Otthonunkat meghittebbé, melegebb hangulatúvá varázsolhatjuk ezzel a különleges anyaggal, technikával, ajándéknak is tökéletes, ráadásul, akik a környezettudatos megoldásokat is keresik, ezek a makramék száz százalékosan újrahasznosított fonalakból készülnek. Választhatunk az alap makramé termékek közül is, de rendelhetünk akár saját elképzelésünk szerint is.

kezzelkeszitettdekor 4
Daru Home Decor
www.daruhome.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop