Kezdje a padlónál

A tavasz, a természet megújulása sokakat sarkall az otthoni környezet felfrissítésére. A télből kicsomagolt lakásokban talán a legfeltűnőbbé, így legzavaróbbá a kopott padlófelület válhat. Elkerül apapír, a ceruza, és tervezgetünk: anyagi és időkeretünket, igényeinket és vágyainkat kell szinkronba hoznunk. Baráth Kriszta enteriőrtervező segít a választásban.

 

befag 

 

gyorsan, költséghatékonyan, padlófűtésre

A fal után a padló jelenti lakótereink legnagyobb felületét, ami egyúttal a leginkább igénybe vett is. Fontos a tisztán tarthatósága, biztonsága, és természetesen a megjelenése. Ha nem szeretnénk óriási bontási költséget, gyors és látványos száraz technológiára van szükségünk, netán padlófűtésre keressük a padlóburkolatot, akkor a befag készparketta a legjobb választás!

a fa örök

A fa természetessége soha nem megy ki a divatból. Készparkettával hosszú évekre barátságos padlóburkolatot alkothatunk, a gazdag stílusválaszték kitűnő terepe személyiségünk kifejezésének.

burkolás bontás nélkül

A készparketta bontás nélkül lefektethető a meglévő hidegburkolatra. Természetesen a régi burkolat épségét, a küszöbök magasságát ellenőrizni, illetve szükséges esetén igazítani kell. A „ráburkolással” átmenő küszöb is kialakítható.

színek és felületek

A sárgás-barnás alapszínű, erőteljes rajzolatú tölgy az egyik legnemesebbnek tartott fafajunk, amely sokaknál talált már otthonra natúr, rusztikus vagy akár füstölt küllemben. Kőris, kanadai juhar, gőzölt cseresznye, jatoba, sötét amerikai dió, a választás rajtunk áll!

ragasztó nélkül

A hagyományos, ragasztott Classic mellett önzáró készparkettát is választhatunk. A Magyar Termék Nagydíjas PanLoc készparketta mechanikus zárrendszerrel működik, nagyon könnyű lerakni, ráadásul sérülésmentesen szétszedhető, és újra lerakható.

fő az egészség

A befag ezüst ionokat tartalmazó kerámia részecskéket épített be a fedőlakk bevonatába, amelyek meggátolják a baktériumok és gombák anyagcseréjét, és ezzel szaporodásukat.

befagparketta.hu

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop