Két kislány közös hercegnői lakosztálya

Vajon mik a tökéletes kislányszoba lényegi „hozzávalói”? Esetünkben sok-sok rózsás árnyalat, némi fehér, és rengeteg játék. Mindez minőségi alapanyagokból, hozzáértők segítségével aprólékosan megtervezve. A két gyönyörű kislány pedig örömmel vette birtokba a hercegnői lakosztályt.

 

02

 

Anna és Réka, a két cserfes barna kislány szinte ikrek is lehetnének, úgy hasonlítanak egymásra. A hasonlóság mellett abban is teljesen egyetértenek, hogy a rózsaszín a kedvenc színük. Közös szobájuk kialakításakor nem is volt kérdés, hogy milyen árnyalatban pompázzon majd. A gyermeki álmok megvalósítása már a szülőket állította feladat elé, akik a BabyExpress termékei közül választották ki a lányoknak is tetsző bútorokat, kiegészítőket. A sötétbarna padló lehelyezése után a falakra egyszínű és csíkos tapéta került, amelyet a tetőtéri szoba dőlt falán tükörmintás bordűrrel dobtak fel. A bútorok semleges, fehér színűek, jól illenek a rózsaszínhez, mégis oldják azt.

A névtáblával díszített ágyak fölé áttetsző anyagból varrt baldachin készült, így a testvérpár számára kuckóssá, ugyanakkor „hercegnőssé” is vált az alvóbirodalom. Bár a lányok még csak óvodásak, „tanulósarkot” is kialakítottak számukra, felnőtt méretű íróasztallal, forgószékkel. Egyelőre nem leckeíráshoz, tanuláshoz használják, viszont addig is jó szolgálatot tesz rajzoláshoz, színezéshez, könyvek nézegetéséhez. A tárolási szempontok kiemelt figyelmet kaptak. A játékokat fonott kosarakba tették, a könyvek nyitott polcokon sorakoznak, a többi holmi pedig zárt ajtók mögött kapott helyet.

Az i-re a pontot szinte minden esetben a textilek teszik fel, itt sem volt ez másként. A tetőablakok függönyözéséhez Lillifee mintás anyagot választottak. A rózsaszín tündérfigura más kiegészítőkön:az ágytakarón, szőnyegen, tapéta bordűrön, paravánon, játékokon is megjelenik, a szoba hangulatát adja.

A rózsaszínre álmodott szoba megvalósításának sikerét jól mutatja, hogy Anna és Réka nagyon élvezik a szobájukban töltött időt, örömmel játszanak, csintalankodnak itt. Barátságos, cserfes természetességükkel engem is szívesen láttak vendégül. Míg Anna a kedvenceket és a családi eseményeket sorolta, addig Réka (igazi kis fodrászpalántaként) a hajamat fésülgette-fonta. Nos, hol történhetne ez meg, ha nem egy igazi gyerekszobában?!

 

 

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop