Kávékészítés gyorsan és egyszerűen

A Sencor új automata eszpresszó kávéfőzőjét azoknak tervezték, akik otthon is kiváló minőségű kávét szeretnek fogyasztani, kényelmesen és gyorsan. A SES 8020NP keskeny, elegáns kávéfőző nem foglal sok helyet a konyhában, ennek ellenére a legkorszerűbb technológiai megoldásokat képviseli, melynek köszönhetően egyetlen gombnyomással kiváló kávéköltemények készíthetők vele.

kavekszitesgyorsanegyszeruen 720

A művelet előtt célszerű beállítani az őrlési finomságot a kávétartálynál található szabályozón, hogy az öt fokozatban állítható őrlésnek, valamint a nagy, 19 baros nyomásnak köszönhetően a kávéalkotások ízletes crema réteggel készüljenek. Kávéfőzés előtt a készülék tetején ki kell választani a kívánt kávé ikonját: a LED-es kezelőfelület első sorában látható, kékesen világító ikonok szerint dupla shot-ot, eszpresszót, valamint hosszú kávét készíthetünk vele, a tejhabosító kar pedig akár krémkapucsínók, akár latték elkészítésére is bevethető. Használat közben érdemes figyelembe venni, hogy a tejhabosítás ikon érintésével a készülék először kisebb mennyiségű forró vízzel kitisztítja a kávéfőző oldalán lévő fúvókát, ezt követően indul el a tejhabosítás, amely a hab keménységétől függően 1-2 percet vehet igénybe.

kavekszitesgyorsanegyszeruen 1

A készülék teljesen automatikusan figyeli a különféle paramétereket, így például az 1,1 literes friss vizes tartály szintjét vagy a kávébabtartály feltöltöttségét. Ha ezek után töltésre szorulnak, a LED-es kezelőfelületen narancssárga színnel világítanak a hozzájuk tartozó piktogramok. A készülék akkor is figyelmeztetést küld, ha tele van a kávézacctartály, addig nem is készíthető kávé, amíg nem ürítjük ki. A fenti paramétereken kívül ugyanakkor nem igényel plusz odafigyelést, karbantartást, automatikus öntisztítási, valamint vízkő-eltávolítási funkcióval is rendelkezik. Szerencsére a csepptálcát sem kell gyakran tisztítani, hiszen az állítható magasságú kávéadagolóval nemcsak csészékbe, de akár bögrékbe vagy magasabb poharakba is készíthető kávé anélkül, hogy egyetlen csepp is mellé menne.

kavekszitesgyorsanegyszeruen 2

A Sencor új kávéfőzője ideális karácsonyi ajándék lehet az egész család számára, most ráadásul pénzvisszafizetési garanciával vásárolható meg a Sencor100 program keretében.

www.sencor.hu

 

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop