Kährs luxus vinyl padlók

Napjaink belső tereivel szemben egyre több elvárásunk van: az innovatív felületek és anyagok legyenek természetesek, hogy meghittséget, otthonosságot teremtsenek, legyenek kicsit luxus érzetűek, mindezen felül persze extrán higiénikusak, könnyen kezelhetők, és persze időtállóak is. Vajon mely kortárs felületek felelnek meg mindezen elvárásunknak egyszerre?

Kétségkívül a falak és a padló alkotják otthonunk belső terének legnagyobb és talán legfontosabb felületeit. A falak árnyalata, stílusa határozza meg azt az atmoszférát, amelyben élünk a négy fal között, a padló pedig mindezen túl még azt is determinálja, hogy fizikailag hogyan érezzük magunkat, illetve mennyi időt kell szánnunk értékes mindennapjainkból otthonunk karbantartására. Márpedig egy konyhában, egy nagyobb forgalmú nappaliban – azaz otthonunk közösségi tereiben – mindig gyakrabban kell takarítanunk, és padlónk is nagyobb igénybevételnek van kitéve, mint egy hálószobában, ezért fontos, hogy a padló ellenálló legyen. Bírnia kell a karcolást, az ütődést, és a gyakori felmosószeres tisztítást is, hiszen óhatatlan, hogy időnként ki ne boruljon valamilyen folyadék, ami egy átlagos padló anyagában akár maradandó károsodást is okozhat. Az előszoba, a konyha vagy olykor a nappali padlója is általában hidegburkolatot kap, hiszen kétségkívül ez a legtartósabb, leginkább időtálló megoldás. Ma már azonban vannak más lehetőségek is, ha valaki nem szereti a talpa alatt a kemény és hideg padlót. Ha fontos számunkra, hogy a járófelület kényelmes, ergonomikus legyen, látványában és érintésre is meleg érzetű, természetes hatású, akkor találhatunk ma már a melegburkolatok között is tartós, ellenálló megoldásokat – így kompromisszumra nem lesz szükség. Napjaink egyik legnagyobb újítása és vívmánya a vinyl padló, amely gyakran olyannyira tartós, hogy közületekbe, nagyforgalmú és tartós terhelésnek kitett edzőtermekbe, olykor még garázsokba is nyugodt szívvel lerakható. Felülete, a speciális gumi és műgyanta keveréknek köszönhetően tartós, rugalmas és ellenálló, még a vízzel szemben is, textúrája pedig – hála a speciális fotótechnikának – bármilyen natúr, természetes fa erezetet képes reprodukálni. A jobb minőségűek egészen élethű és természetes látványukkal hozzák be a természetet a négy fal közé.

A mai, újgerenerációs vinyl padlók már minden elvárásunkat teljesítik: szépek, tartósak és még egészségesek is, egyes gyártók pedig mindemellett még luxus érzettel is megajándékoznak bennünket. Ismerkedjünk meg most a Kährs luxus vinyl padlók 5 legfontosabb előnyével!

 1. Természetes látvány, megkapó szépség – megannyi változatban
  A jól ismert svéd minőség, formatervezési hagyomány időtlen, kortárs eleganciáját egészen sokféle választási lehetőséggel, egyedülálló kínálattal ötvözték. Akár a természetesen meleg fahatást szeretnénk elérni, akár a különböző ősi kövek eredeti mintázata ejt rabul bennünket, a világostól az egészen sötét, elegáns megoldásokig számos egyedülálló szépségből tudunk itt válogatni.
 2. Maximálisan tartós, időtálló megoldás az egész házban. Innovatív tervezés és modern padlógyártási technológia: a Kährs luxus vinyl padlóinak egyedülálló kollekciójában a természetes megjelenésen túl maximális tartósságot és hosszú élettartamot kapunk. Padlónk jól állja majd a sarat a legproblémásabb területeken is, hiszen karc- és ütésálló, hosszú élettartammal bír. A kerámiabevonat ellenállóvá teszi a felületet, a speciális vízálló anyagnak köszönhetően pedig a ráömlő folyadékok és vegyszerek nem okoznak maradandó károsodást a padló felületén.
 3. Könnyű karbantartás, egyszerű tisztíthatóság. A Kährs luxus vinyl padlók csupán minimális karbantartást igényelnek. A rajtuk lévő gyári kerámiabevonatnak köszönhetően felületük ellenálló a kopással szemben. Ugyanakkor tökéletesen sima, higiénikus, hiszen nincsenek érdekes, apróbb kis mélyedések, ahol a szennyeződéseknek esélye volna megtelepedni a felületen. A vinyl padló felülete jól bírja a nedves, tisztítószeres felmosást is, így nem kell különösebb extra kíméléssel bíbelődnünk, mint a laminált padlók esetében.
 4. Egészséges életterek, ergonomikus járófelületek az újgenerációs SPC burkolatokkal. Az otthonunkban alkalmazott anyagoknak, így padlónknak is nyilván egészségesnek kell lennie, fontos, hogy környezetünk a mi egészségünket és kényelmünket szolgálja. A klikkes formátumú padlók beépített hangcsökkentő rendszerrel rendelkeznek, ennek köszönhetően csendesek, kellemes rajtuk a járás és a játék. Az ergonómia mellett nagyon fontos otthonunk egészséges, jó levegője is – ezért is tették a gyártók valamennyi Kährs padlót ftalátmentessé, amelyek így semmilyen káros anyagot nem bocsátanak ki a levegőbe. Sőt, ezen ezek a burkolatok már SPC burkolatok! Vagyis az újgenerációs vinyl különlegességek anyagukat tekintve már nem műanyagból, illetve műgyantakeverékből készültek, hanem egy speciális „Stone Polymer Composit”, magyarul „Ásványi Polimer Kompozit”, azaz egy kőőrlemény keverékből, ami egy természetes anyag, egészségesebb, és méretstabilabb is a korábbi LVT burkolatokhoz viszonyítva (bár felépítésében és külső megjelenésében nagyon hasonlít a hagyományos LVT-hez).
 5. Egyszerű telepítés, tökéletes kombinálhatóság. A Kährs vinyl padlók fektetése, illesztése rendkívül egyszerű, akár saját kezűleg is telepíthetők. A kő-, illetve famintás lapok 5G klikkrendszere tökéletes stabilitást biztosít a merev hordozóréteg számára. A padlók integrált alátétje hozzájárul a csendes, nyugodt, zajmentes használathoz, további előnye még, hogy tökéletes megoldás padlófűtés fölé is, kombinálhatók a padlófűtési rendszerekkel.

Az SPC burkolatok kőőrlemény anyagának további nagy előnye, hogy akár nagyobb területen is fektethetőek dilatációs hézagok nélkül, sőt, elég merevek ahhoz is, hogy akár egy már meglévő kerámia burkolatra fektethessük, amennyiben az aljzat kellően sík felületű.
A több mint 70 országban jelen lévő tartós és fenntartható padlóburkolat gyártójának luxus színvonalú szépségeivel tehát nyugodtan burkolhatjuk a kényes konyhát, fürdőszobát, nappalit, de akár még az előszobát is – hogy egységes stílust és látványt adjunk enteriőrjeinknek.

Az Art-Wood Stúdió munkatársai készséggel segítenek megtervezni, kiválasztani és beszerezni a leginkább hozzánk illő elegáns, luxus érzetű vinyl padlót vagy a különleges látványos megoldásokat – legyen szó fahatású (hajópadló jellegű vagy halszálka mintájú), kőhatású vagy betonhatású klikkes padlóról.

www.artwoodstudio.hu

 


Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop