Ismét Nyílt Nap a Királyegyházi Cementgyárban!

Idén is kinyitja kapuit az érdeklődők előtt a már Holcim színekben pompázó Királyegyházi Cementgyár. Látogassanak el Európa egyik legfiatalabb cementgyárába, és nyerjenek beavatást a zöld cementgyártás kulisszatitkaiba!

A látogatás időpontja 2023. szeptember 23., szombat délelőtt, a program ingyenes, viszont előzetes, online regisztrációhoz kötött.

„Az idei év különleges a Királyegyházi Cementgyár életében: májustól a LAFARGE márkanevet a nemzetközi anyavállalatunkat követve Holcim névre változtattu, ezzel is erősítve elköteleződésünket a fenntartható építési megoldások iránt. A név új, azonban a közösségi értékteremtés továbbra is kiemelt célunk, ezért szervezzük meg immáron hagyományosnak mondható őszi Nyílt Napunkat, amelynek keretében a helyi lakosság egy exkluzív gyárlátogatáson vehet részt az új színekben pompázó Királyegyházi Cementgyárban.” – ismerteti Hoffmann Tamás, a Holcim Magyarország Kft. Ügyvezető igazgatója.

Színes programokkal várják az érdeklődőket

A cementgyártás folyamatát idén gyalogos séta keretében mutatják meg az érdeklődőknek. Ennek keretében a látogatók megismerkedhetnek többek között Walterrel, a mintavételező robottal; testközelből nézhetik meg a cementzsákolás folyamatát, valamint a cementgyártás során alkalmazott munkagépeket. A gyárlátogatás mellett a Holcim gondolt a legkisebbekre, valamint a kreatív vénával rendelkezőkre is, az érdeklődők ugyanis csillámtetoválással gazdagodhatnak, és különböző interaktív, kreatív foglalkozásokon is részt vehetnek.

Jelentkezés és további tudnivalók

A Holcim idén – az előző évektől eltérően – szeptember 23-án, szombat délelőtt várja az érdeklődőket a Királyegyházi Cementgyárban. A turnusok reggel 9 órától, félóránként indulnak a délelőtt során. Egy túra kb. 1 órás, és minden csoportban max. 25 fő vehet részt.
A rendezvénynek nincs alsó vagy felső korhatára, az azonban lényeges, hogy a 18 év alatti gyermekek és fiatalok csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a programon. Emellett – mivel üzemterületről és egy gyalogtúráról beszélünk – minden résztvevőnek kötelező a zárt cipő és hosszú nadrág viselése a látogatás során. A további szükséges védőfelszerelést (védőszemüveg, munkavédelmi sisak állszíjjal, láthatósági mellény) pedig a látogatás idejére a Holcim biztosítja a résztvevőknek.
A program ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A jelentkezési határidő szeptember 15., péntek éjfél.

További információ és regisztráció: holcim.hu/gyarlatogatas


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop