Ingatlankeresés egyszerűen

Amikor ingatlanvásárlásba fogunk, sokan egyszerűen csak eladó házat, lakást, nyaralót vagy telket keresnek. Lássuk, milyen lehetőségeik vannak Magyarország egyik leglátogatottabb ingatlan hirdetési portálján azoknak, akiknek speciális elképzelésük van, például csak új építésű lakást keresnek.

Az ingatlan keresők többsége egyszerűen csak a fő menüpontokat használja kereséskor. A fő menüpontok az asztali változaton az oldal tetején találhatók, amelyek között könnyű eligazodni, egyszerűen csak rákattintanak az eladó ingatlan menüpontra. Az oldal használatakor a legtöbben a településen és a kategórián kívül csak a maximum árat állítják be, pedig rengeteg egyéb keresési paraméter van, amivel lehetne szűkíteni a találati listát, és ezzel csökkenteni az ingatlanok keresgélésével töltött időt.

Speciális keresési lehetőségek
A megveszLAK.hu főoldalán több mint 25 különböző speciális keresési lehetőség linkje található, ami a speciális ingatlanra vágyók igényeit is képes kielégíteni, mint például az új építésű lakás Budapest oldal, ami a Budapest egész területén található lakásokat gyűjti össze.

Energiatakarékos ingatlanok keresése
Az energiatakarékos ingatlanok keresését könnyíti meg a megveszLAK új fejlesztése, ami a maximum BB besorolású házakat és lakásokat gyűjti össze az otthont keresőknek. Az ingatlanok között tovább lehet szűkíteni a kínálatot aszerint, hogy valaki energiahatékony házat vagy inkább lakást keres. Természetesen itt is van lehetőség a település kiválasztására és az ár megadására is.

Külföldi ingatlanok keresése
2022 szeptember 14-étől a megveszLAK-on a külföldi ingatlanok teljesen önálló menüpontot kaptak (a menüpont az asztali böngészőben a menüsávon, a mobil böngészőkben a láblécben található).

Ha nem csak keressük az ingatlant
A megveszLAK.hu országos ingatlanhirdetési portálon a magánszemélyek számára egy ingatlanra szólóan ingyenes a hirdetés lehetősége, további rejtett költségek nélkül. A hirdetéshez maximálisan 20 fotót lehet feltölteni.

A megveszLAK.hu országos hirdetési portálról elmondható, hogy felülete valóban felhasználóbarát, ahol az eladó és kiadó ingatlanokon kívül még cserélhető ingatlanok között is lehet böngészni. A portál népszerűségét mutatja, hogy az utóbbi három hónapban a hasonló portálok között a hatodik leglátogatottabb volt.


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop