A Miele Főzőiskola ismét megmérettetésre hívja a lelkes háziasszonyokat és amatőr cukrászokat. A tét óriási: a legfinomabb, legízletesebb és legjobb sütemény elkészítője egy Miele sütővel lesz gazdagabb, mely gondoskodik arról, hogy még tökéletesebb és ínycsiklandóbb desszertek kerülhessenek az asztalra.A május 2-tól június 1-ig tartó versenyre három kategóriában nevezhetnek az indulók, akik életre kelthetik a nagymama klasszikus receptúráját, vagy készíthetnek egy csupa csokis csodát, esetleg indulhatnak a reform kategóriában, és megmutathatják a szakavatott zsűrinek, hogy az egészséges is lehet nyerő. A megmérettetésre a versenyzők csak azokat a recepteket nevezhetik be, melyek fényképes illusztrációval mellékelve érkeznek be.
Az elismerés, valamint a szavazással összeköthető izgalmas percek mellett egy Miele H 4312 B típusú beépíthető sütőért pörögnek a habverők. A három kategória legjobbjai, valamint a közönségkedvenc recept közül ugyanis a szakmai zsűri választja ki azt a szerencsés nyertest, aki hazaviheti a különleges, tapadásmentes Perfect Clean bevonatú, nemesacél készüléket. A sütő, mely számtalan tulajdonságának köszönhetően minden háziasszony álma, nemcsak a sütést könnyíti meg, hanem segít abban, hogy az ételek kifogástalanra süljenek.
Június 1-én 16:00-kor a Miele Főzőiskola közzéteszi a három kategória legjobbjait, valamint egy negyediket, melyet a közönség juttat majd a döntőbe a szavazataival. De közülük csak egy nyerhet! Ezért Kis Sándor, a Miele séfje, valamint Farkas Vilmos cukrász, a szakmai zsűri tagjai a leírások alapján elkészítik a döntős süteményeket, kóstolnak, értékelnek és kiválasztják a végső győztest.
A nyertes recept a www.mielefozoiskola.hu oldalra is felkerül, így bárki elkészítheti 2012 legjobb Miele Főzőiskola süteményét. Az ünnepélyes díjátadóra a Gourmet Fesztivál egyik napján kerül sor, melyre a győztesnek páros belépőt biztosít a főzőiskola.
Akik szeretnék megmutatni ország-világnak mennyei ízű süteményüket, a verseny részleteiről, a nevezésről és a feltételekről a Miele Főzőiskola oldalán tájékozódhatnak.
A Miele Főzőiskoláról
A Miele Főzőiskola a minőségen alapszik. A Miele háztartási készülékeinek és a kitűnő minőségű alapanyagoknak köszönhetően egy olyan gasztronómiai kiránduláson vehetnek részt a látogatók, amit csak a legjobb éttermekben nyújtanak, s mindezt otthon, nap, mint nap átélhetik.
A Miele Főzőiskola az a hely, ahol a főzés élménye mellett barátságok is szövődnek, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a több mint 20 ezer regisztrált felhasználó, akik aktív tagjai a főzőiskola nagyszerű csapatának.
Ezen az oldalon mindenki hozzáad kicsit saját magából, az otthonról hozott hagyományokból, szokásokból. A minőségi gasztronómia hívei megoszthatják egymással kedvenc ételeiket, receptjeiket, összeállíthatják saját szakácskönyvüket, a fórumon kibeszélhetik tapasztalataikat, blogolhatnak, valamint kérdezhetnek a Főzőiskola hobbiszakácsaitól és bloggereitől is.
Az oldalon egyedi és minőségi videóreceptek között szemezgethetnek a látogatók, melyeken a Miele séfje, Kis Sándor mutatja be, hogyan kell a legkülönlegesebb recepteket is könnyedén elkészíteni. Nincs biztonságosabb érzés annál, mint amikor egy profi szakács segít, ha szükség van rá.
A virtuális térből kilépve, a Miele Főzőiskola rendezvényein exkluzív környezetben, kellemes társaságban és remek hangulatban utazhatnak akár Mexikóba, vagy az olasz lankákra az elkészített ételek által, miközben elsajátítják a konyhaművészet fortélyait.
Hozzászólások