Így édes az álom!

Edina és Dani régi vágya volt, hogy hálószobájuk új külsőt kapjon, de bizonytalanok voltak a tervezést illetően. Hívták hát a Térnyerőket, Juditot és Márkot, akik csokipuding színű falakkal és mályvacukor árnyalatú kiegészítőkkel édesítették meg a fiatal pár szentélyét.

 

 

jöjjön az ihlet

Gyönyörű panoráma tárul elénk a hálószobában, napsütésben fényben úszik a szoba. Nem illik ide a fáradt barna-bézs fal! Felfrissítjük, csokoládébarna és leheletnyi mályvaszín kerül a nagy felületekre. A régi, kissé viharvert ágyat újra cseréljük, és a meglévő mályvaszínű sötétítőt újragondolva sok kiegészítőt és ötletet csempészünk be. Varrunk, festünk, barkácsolunk, növényeket ültetünk, hogy az összhatás tökéletes legyen!

“Nahát, megmentették a régi függönyünket! Így sokkal jobban fest”

“Az ombre francia szó, jelentése: árnyék, árnyalás. A lakberendezésben is nagy divat az árnyékolt, színátmenetes festés

Lesd el az ötleteket!

A régi sötétítő függönyből ágytakaró és párnahuzat készült, és még a puffra is jutott, ami régi magazinokból és fenyődeszkából áll, két bőr övvel átkötve. Az ágy fölé a falra egy dalszöveg három sorát festettük, a szomszédos falrészre pedig a fiatal pár kedvenc családi képeit függesztettük ki. Az éjjeli lámpák a fal előtt kontrasztos színűek, kihasználva, hogy a kémény kürtője megtöri a sima falfelületet, egyúttal finoman utalnak a női-férfi oldalra. A komód fiókfrontjait ombre hatásúra festettük. Ettől még a legunalmasabb, legegyszerűbb bútordarab is izgalmas lesz! A virágtartókat a plafonról lógattuk be, így nem foglalja a helyet a földön, légiesebb marad a tér, a kilátást sem zavarja és tökéletesen gyerekbarát. Az esti hangulatfény megteremtéséről sem feledkeztünk el, hiszen hálószobáról van szó: LED szalag került az ágytámla mögé és a komód fölötti tükör köré.

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop