Így dobjuk fel otthonunkat a karantén alatt

A járványhelyzet számos változást hozott a mindennapokba, rengeteg ember kényszerül napjait az otthonában tölteni. Ez az időszak kiváló alkalom a már régóta halogatott lakásfelújításra vagy az időszerű karbantartásra. Apróbb változásokkal, saját készítésű lakásdekorációs megoldásokkal költséghatékony módon varázsolhatjuk hangulatosabbá és meghittebbé otthonunkat.

igydobjukfelotthonunkkathormann 720

1. Lakásfestés
Biztosan sokak fejében megfordult már, hogy a hirtelen jött szabadidőt érdemes lenne praktikusan kihasználni. A lakás kifestése éppen az a költséghatékony tevékenység, amely – az ingatlan méretétől függően – nem túl időigényes, de annál szembetűnőbb változást eredményez. Bár egyszerű projektnek tűnik a lakásfestés, mégis komoly előkészületeket igényel. Mérjük föl pontosan a lefesteni kívánt területet, alaposan fontoljuk meg a megfelelő színt, majd a helyes technikákat alkalmazva álljunk neki a munkának.

2. Stílusos ingatlankülső
A lakás belső enteriőre mellett nem elhanyagolható tény az ingatlan külseje sem. Érdemes energiát fektetni a ház külső burkolatszínének, a nyílászárók típusának vagy a garázskapu stílusának a kiválasztására. A Hörmann RenoMatic 2020 szekcionált garázskapuit M-bordás kapuk esetén Woodgrain felülettel készítik, amely az eredeti fűrészfognyom-mintához való hasonlatosságával és robosztusságával tűnik ki. A szekcionált kapuk függőlegesen nyílnak, és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el, ezáltal maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. A négy oldalon elhelyezkedő, tartósan elasztikus és időjárásálló tömítésnek köszönhetően optimálisan szigeteltek. Jelenleg 6 akciós színben, akár 3 féle dekorfelülettel kombinálva érhető el.

3. DIY lakásdekoráció
Egy saját készítésű tárgy rendkívül dekoratívan mutathat otthonunkban, ráadásul kevés pénzből is legalább annyira kreatívan kivitelezhető. Az interneten számos olyan megoldás létezik, amelyekhez jó esély van arra, hogy a lakásban is találunk hozzávalókat, például makramé fonalakat felhasználva falidíszt készítve. Vagy hogy a régi függönytextil párnahuzatként szülessen újjá? A YouTube és a Pinterest kiváló kincsesbarlang, ha DIY lakásdekorációs tippekre vadászunk.

4. Biztonságos otthon
Manapság már nem idegen Magyarországon sem a „smart home” kifejezés. Egyre több olyan lakberendezési cikk áll rendelkezésre, amelyek hatékonyan járulnak hozzá otthonunk biztonságához. A Hörmann Thermo65 acél- és alumínium házbejárati ajtajait alapkivitelben RC2 betörésgátló biztonsági kivitellel látták el, ami azt jelent, hogy akár 15 percig is ellenálnak a fizikai erőhatásoknak és az egyszerűbb kézi szerszámoknak. A fokozott védelem mellett a kényelem is kulcsfontosságú szerepet játszik, a SmartKey rádiós ajtózár-meghajtás biztosítja a kényelmes közlekedést.

A Hörmann számos egyedi kínálattal segíti a lakásfelújítókat minőségi szaktanácsadásuknak köszönhetően, biztonságos helyszíni felméréssel hozzájárulnak a termékek szakszerű beszereléséhez. Ráadásul a régi termék kiszerelésére és környezetbarát megsemmisítésére is hatékony alternatívát kínál a vállalat. További információért látogasson el a www.hormann.hu weboldalra!

 

Hormann logo teglalap felirattal

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop