Hétvégén Gardenexpo!

A Papp László Aréna háromnapos rendezvényen álomszép bútorok, grillek, medencék, árnyékolók, kerti gépek és szerszámok, kültéri világítás és öntözéstechnikai megoldások legszélesebb választéka vár mindenkit, no és persze az A MI OTTHONUNK magazin standja kedvezményes lapvásárlási lehetőséggel. Természetesség, kényelem, időtállóság: minden feltétel adott, hogy végleg leomoljon a fal kert és nappali között! Szürreális meglepetésként itt mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsai fát, amely egy magyarok által fejlesztett dizájn megoldás.

gardenexpo2017 720

Az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki szeret a virágágyásban bíbelődni, más messziről elkerüli a metszőollót, mert gyümölcsös helyett sportolási lehetőséget, a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében. Semmi sem kötelező, egy azonban biztos, a Gardenexpón bármilyen elképzeléshez találhatunk ötleteket.

gardenexpo2017 1
Legyen a kert második otthonunk!
2017-ben a nehezen karbantartható fű helyett a buja kert a sztár, beton és műanyag helyett a kerti utak, kerítések legfőbb alkotóeleme a kő, a kavics és a fa. A természet-közeliséget hangsúlyozó modern kertben pedig szinte kötelező elem a csobogó és a tó!
Meghatározó irányzat idén az “ami bent, az kint” elve, vagyis a kertünknek, teraszunknak funkciójában, megjelenésében és kényelmében is a lakás belső tereit kell tükröznie. A kültéri bútorok időtállósága az esztétikum mellett elsődleges szempont. A vízálló anyagok, a magas UV-tűrő képesség, a tartósság, és a négy évszakos üzemmód különféle variációit mutatják be a gyártók a kiállításon.

gardenexpo2017 2
Ilyet még nem láttunk!
Ámulatba ejtő meglepetésekből persze idén sem lesz hiány. A Gardenexpón mutatják be először a nagyközönségnek az úgynevezett lebegő bonsait, 2017 egyik nagy kedvencét. Az ötlet magyar szabadalom, amelyet a miniatűr fácskák iránt érzett szerelem és egy dubai felkérés hívott életre. A szürreális jelenségről és a speciális technológiáról mindent megtudhatunk a rendezvényen!
A Gardenexpo társrendezvényén, az Orchidea Ünnepen fantasztikus közelségből csodálhatjuk meg hazai és külföldi nemesítők növényeit. Öt távoli országot bemutató inspiratív kompozíciók várnak mindenkit, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek.

gardenexpo2017 3
Vigyázz, kész, rajt!
Hiába tágas és zöld a ház körüli terület, csak akkor lesz valódi kert, ha otthonossá tesszük. Az udvarba, teraszra életet kell lehelni, hogy igazán kellemes legyen a fák alatti időtöltés. Hogy az adottságokból kihozd a legjobbat, kreativitásra és magas fokú szakértelemre van szükség. Szerencsére mindkettőt megtalálod március 24-26. között a Gardenexpón, ahol a legjobb hazai kertszakértőkkel is találkozhatsz a 8000 négyzetméteres bemutatótérben. A rendezvényen természetesen nyerni is lehet, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen hazavinni a rendezvény fődíjait, az álomszép kerti garnitúrát, a profi kerti grillt vagy az elektromos fűnyírót!

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop