Dupla komfort a fürdőben

Bár naponta legtöbbször csak kétszer térünk be a családi fürdőbe, e két alkalom is rettentő fontos élettani hatással bír. Ilyenkor tisztul meg szervezetünk kívül és belül is, így fontos, hogy megadjuk a módját a tisztálkodásnak. Természetesen minél nagyobb alapterület jut fürdőszobára, annál könnyebb dolog a megtervezése, de higgyük el, kis helyen is elérhető a maximális luxus érzése, ha a számunkra legkellemesebb és legkedvesebb anyagokat és tárgyakat építjük be a lehető legpraktikusabb, legidőtállóbb módon.
duplakomfortafurdoben 720

 

Dupla zuhany
Kényelmes, tágas zuhanyt több módon is létrehozhatunk. Kisebb fürdőkben ennek az a legegyszerűbb módja, ha faltól falig ér a zuhanyzó területe, egyik falát érdemes különleges burkolattal fókuszponttá avanzsálni. Szélesebb, nagy alapterületű fürdőkben pedig elhelyezhetünk egy nagyméretű zuhanykabint vagy épített zuhanyt, vagy egyszerűen kiépíthetünk két darab zuhanyfülkét egymás mellé.

duplakomfortafurdoben 1
KLUDI

duplakomfortafurdoben 2
TEUCO

Dupla mosdó
Hogyan is lehetne dupla komfortról beszélni szimpla mosdós fürdőszoba esetén? A dupla komforthoz természetesen hozzátartozik, hogy a fürdőben egyszerre ketten is tudjanak mosakodni, fogat mosni. Egy mosdó azonban számtalan formában lehet kényelmes: amennyiben kis hely áll rendelkezésre, betehetünk egyet is, ha az dupla medencés vagy egy medencés ugyan, de kellően széles. Ha viszont két mosdót tervezünk be, tehetjük őket közvetlenül egymás mellé, egymástól eltolva, de akár a fürdő két átellenes falára is.

duplakomfortafurdoben 3
KLONDIKECONTRACTING.COM

Középpontban a kád
Ha elegendően nagy területtel rendelkezünk, érdemes a kádat a fürdőszoba ékkövévé varázsolni. Aki megteheti, állítsa a kádat a térbe, amennyiben viszont ennél kevesebb hely áll rendelkezésre, építsük be úgy, hogy 3 oldalról is körül tudjuk járni. Így mind vizuálisan, mind kényelmi szempontból elérjük a Wow! faktort, főleg, ha ütős hátteret képezünk kádunk számára vagy maga a kád egy izgalmas darab.

 

duplakomfortafurdoben 4
RAVAK
 

Otthonos megoldások
Természetesen nem csak méregdrága holmik halmozásával érhetjük el a luxus vagy duplakomfort-érzést. Elegendő, ha mindent praktikusan és kényelmesen tervezünk be, helyezünk el, és színekkel, kedves kisbútorokkal, apró tárgyakkal, színekkel, vagy éppenséggel egy plusz funkcióval ruházzuk fel fürdőszobánkat, legyen az olvasókuckó vagy egy edzéshez használható sporteszköz. A betervezett bútorok, kiegészítők sem kell, hogy dizájndarabok legyenek. Sokkal fontosabb, hogy minden kézre álló legyen, és lehetőleg időtálló, strapabíró anyagból készüljön, így jó ideig nem kell majd a fürdőszoba felújításával foglalatoskodni, ami szintén tovább bent tart bennünket komfortzónánkban.

duplakomfortafurdoben 6

KLUDI

 

TOP 5 TREND

duplakomfortafurdoben 5

  • A SZABADON ÁLLÓ KÁD ÖRÖK DIVAT. Bár helyigényes, de kevés dolog teszi ütősebbé a fürdőszobát, főleg, ha a csap nem a falra, a kád peremére, hanem a padlóra ültetett!
  • BÁR A KEVERŐCSAPOK PRAKTIKUSABBAK, de a régi, hagyományos tekerős csapok a mai napi megőrizték bájukat, így a nagyobb gyártók megtartották kínálatukban. Remekül öltöztetik a mosdók és kádak környékét.
  • A FALSÍKBA ÉPÍTETT VÉCÉTARTÁLYOK újabban már szabadon állóak is lehetnek, mert olyan dizájnt kapnak, hogy érdemes megmutatni őket, főként, ha üvegből vannak. Az élményt tovább fokozhatjuk, ha a nyomólap is különleges anyagú vagy kialakítású, amihez akár hozzá sem kell érni a vízöblítésért.
  • A TÜKÖR MEGVILÁGÍTÁSÁNÁL rugaszkodjunk el a hagyományos falikaros megoldásoktól. Alkalmazhatunk karos vagy harmonikás falikart, belógatott lámpákat vagy világító tükröt is.
  • A FÜRDŐSZOBA PADLÓJA már nem kell, hogy hidegburkolat legyen! A vinil vagy a vizes helyiségben is használható fa- vagy laminált burkolat itt is hódító útjára indult, így sokkal melegebb, otthonosabb lehet fürdőszobánk.

 

 

 
 
 
 
 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop