HangHatás, az életterek és épületek áthangolásának szakértője

A HangHatás mögött egyedülálló szakemberek csoportja áll, akik elkötelezettek abban, hogy minőségi és hatékony megoldásokat kínáljanak ügyfeleiknek. A HangHatás filozófiája, hogy kizárólag egyedi megoldásokat kínál, mindenféle termék – és szolgáltatáselkötelezettség nélkül. Ez azt jelenti, hogy mindig egyedileg tervezzük meg a szükséges megoldást az adott épület vagy helyiség egyedi jellemzői alapján, mely leginkább megfelel az adott egyéni problémára.

hanghatas-hangszigeleteles-akusztika

A HangHatás szolgáltatási palettája igen széleskörű. Hangszigeteléssel foglalkozunk, hogy biztosíthassuk ügyfeleinknek a megfelelő privát és csendes környezetet. Hőszigeteléssel, hogy ügyfeleink otthona meleg és kényelmes legyen. Akusztika területén is otthonosan mozgunk, bárhol is van rá szükség: akár stúdió építésekor vagy pl. egy iroda kialakításakor, hiszen tudjuk, mennyire fontos, hogy az adott helyiség tökéletes hangzást biztosítson. Ezen kívül a zajárnyékolás, valamint a gépészeti egységek zajcsillapítása területén is tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, hogy biztosítsuk ügyfeleink számára a megfelelő zavartalan környezetet a munkájuk és pihenésük során.

hanghatas-hangszigeleteles-akusztika

Cégünk ügyfelei lakossági és közületi megkereséseken felül az építőiparban, a zenei iparban, a szolgáltatószektorban és sok más iparágban megtalálhatók. Ennek köszönhetően, a HangHatás szakemberei széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek kis és nagyobb projektek megvalósításában is. A megbízás nagyságától függetlenül minden munkát izgalmas kihívásnak tekintünk.

Ez az egyedülálló megközelítés, a szakemberek elhivatottsága, a teljes szolgáltatási kör a tervezéstől a kivitelezésig – akár enteriőr dizájn kialakítással -, valamint az ügyfelekkel folytatott közeli kapcsolat teszi a HangHatást kiváló választássá a hasonló piaci szereplőkhöz képest. Építészek, tervezők, belsőépítészek, végső felhasználók… bármelyik fázisban is kapcsolódunk be – előre tervezünk, vagy utólag javítunk -, minden szituációhoz és ügyfélmegkereséshez alkalmazkodunk! Szakterületünkön egyedülálló módon a kreatív és egyedi megoldások hívei vagyunk, így grafikus és dekorfestő is segíti munkánkat, hogy a technikailag kifogástalan megoldás vizuálisan is élménnyé váljon.

hanghatas-hangszigeleteles-akusztika

Vállalkozásunk szakemberei nemcsak szakmai hozzáértéssel, de szeretettel és elkötelezettséggel is dolgoznak. A munkájukat élvezettel és szenvedéllyel végzik. Ez a hozzáállás, amely különlegessé teszi a HangHatást más cégekhez képest. Összességében: cégünk mögött egy fantasztikus csapat áll, akik teljes mértékben a szakmaiságra és az ügyfelek elégedettségére összpontosítanak. Célunk az, hogy minden egyes feladatot profi módon, az ügyfelek egyedi igényei szerint és magas minőségben végezzünk el. Megrendelőink bármilyen hang- és hőszigetelési, akusztikai probléma esetén számíthatnak a HangHatásra.

hanghatas-hangszigeleteles-akusztika

Felmerülő kérdései esetén szívesen válaszolunk! Szakmai tanácsadással várunk minden érdeklődőt bemutatótermünkben!
Beszéljünk, várjuk megkeresését elérhetőségeink bármelyikén!

Bemutatótermünk címe:
1116 Budapest, Fehérvári út 120. (Barázda utca sarok)

Elérhetőségeink:
www.hanghatas.hu
Tel.: 20/222 1717
mail: info@hanghatas.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop