HALLTEX – három az egyben megoldás

Szeretne otthonában csendet varázsolni, kizárva a környező és szomszédos zavaró zajokat? Telente hiába a sok fűtés, még sincs megfelelő komfortérzet? Itt az ideje a lakás felújításának, új dizájnt teremtve? A HALLTEX® mindössze 12 mm vastagságú fali- és mennyezeti paneljei kiváló hang- és hőszigetelési paraméterekkel rendelkeznek, így mindez egy lépésben megoldható!

halltexharomazegyben 720

Hangszigetelés és akusztika
A HALLTEX® kiváló megoldás a léghangok kiiktatására (hangos beszéd, utcai zajok, kutyaugatás, gyereksírás, szórakoztató elektronikai berendezések túlzott használata). A panelek hangcsillapítási értéke léghangok esetén átlagosan 22 dB a 200-2000 Hz közötti tartományban mozog. A hangcsillapítás mértéke tovább fokozható a HALLTEX® natúr tapéta nélküli alátétpanelek használatával, így nagyságrendileg 60-80 százalékos hangtompítás elérhető el.
A járás során keletkező lépés- és kopogó hangok tompítására 8-25 mm vastagságú szigetelő- alátétpaneleket alkalmazunk. Így nemcsak az alulról felszűrődő hangokat/zajokat tudjuk csökkenteni, hanem az általunk okozott hangok/zajok lejutását is megakadályozzuk.
A HALLTEX® panelek jelentősen csillapítják a hang terjedését, ezáltal nagymértékben javítva az adott helyiség akusztikáját is.

halltexharomazegyben 1
Hőszigetelés
Gyakori probléma, hogy a kültéri hőszigetelés ellenére a belső falfelület továbbra is hideget sugároz. Ha a kültéri szigetelés nem megoldható (pl. műemlék épület, társasház), a HALLTEX® fali, mennyezeti, dekorpaneljeivel az említett probléma ellensúlyozható! Anyagszerkezete szigetel a tapéta hátoldalát ellátó vékony alumínium rétegnek köszönhetően, amely hőtükörként funkcionál. A panelek átveszik a szoba hőmérsékletét és megtartják azt, függetlenül attól, hogy télen a fűtés melegét vagy nyáron a klíma hűvösségét kell-e bent tartani.

halltexharomazegyben 2
A HALLTEX® mennyezeti panelekkel történő tetőtéri felületek burkolásával kiküszöbölhető a nagy belmagasságú, egybenyitott szintek tetőterének hőszigetelése is, amelynek köszönhetően a fűtési/hűtési költség csökkenthető.

halltexharomazegyben 3
Dekor
Indusztrial? Skandináv? Vintage… vagy valami más? Melyik stílusirányzatot kedveljük leginkább? Alakítsuk kis saját stílusunkat HALLTEX® dekorburkolatokkal, hogy környezetünk tükrözze a személyiségünket! Ha egyedi megoldásra vágyunk, a tartós, tisztítható, gyárilag laminált papír-, vinil-, textil- és geotextiltapéta bevonatú panelekkel a kívánt szín- és formavilág könnyedén, praktikusan, egy lépésben kivitelezhető, egyszerre ötvözve a praktikumot az esztétikummal. Az említett tulajdonságok mellett kiemelkedő a finn gyártó környezettudatosságra való törekvése is: a HALLTEX® panelek a fenntarthatóság jegyében egészséges, zöldbarát megoldást nyújtanak, kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaznak, mint a fenyőfaőrlemény lisztjét, a fa saját gyantatartalmát.
Legyen szó hőhidak kiküszöböléséről, zavaró hangok tompításáról, vagy az otthonok egyedi és kreatív dizájnjának kialakításáról, a HALLTEX® fali és mennyezeti paneljei gyors, hatékony, és dekoratív megoldást kínálnak!

HALLTEX® – 70 év hagyomány Finnországban, 10 év tapasztalat a magyar piacon!
halltexlogo 2017
Információ: Domján Alexandra
Tel.: +36 20 222 1717
alexandra.domjan@halltex.hu
www.halltex.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop