Ha elkerülhetetlen a gépkocsi feltörése

H-tarifa bekötésének ára
Profi WPC teraszburkolat kivitelezése
Irány a vidék!

Ma már nehezen képzelhető el egy háztartás autó nélkül, bár köztudottan nem kevésbe kerül a fenntartása. Hogy mégis mennyire szükséges, arra akkor döbbenünk rá igazán, amikor az áruház parkolójában teli bevásárlókocsival két nyűgös gyermekünk társaságában ott állunk a lezárt autó mellet, és az ablakon keresztül tehetetlenül nézzük slusszkulcsunkat az anyósülésen…

haelkerulhetetlenagepkocsifel 720

Nem is gondolnánk, de bármikor előfordulhat olyan egészen hétköznapi eset, amikor szükségessé válik a gépkocsi legális feltörése. Elveszíthetjük vagy el is lophatják az autó kulcsát, eltörhet, beszorulhat vagy be is zárhatjuk, mint a fenti példa mutatja. Ilyenkor az első kétségbeesés után megpróbáljuk megoldani a problémát, kézenfekvő az autómentő szolgálat hívása, de gépkocsi-feltörés nélkül ők sem tudnak eljutni a megfelelő megoldáshoz. Ilyenkor azonban fennáll annak a veszélye is, hogy megsértik az autót, ami így már igazán drága kaland. Velünk persze ez nem fordulhat elő, gondoljuk, ám ha mégis, a javítás költségei minket terhelnek.

Tenni ilyenkor sok mindent lehet, igazi megoldás a gépkocsi-feltörés lesz, mégpedig legálisan! Ez pedig egy szakma, amelyet olyan szakemberek végeznek, akik (jó esetben) mindent tudnak az autózárakról. Ha az említett szituáció vagy ahhoz hasonló történik, a lehető legrövidebb időn belül megérkeznek, és roncsolás nélkül kinyitják az autót. A szakszerű, legális gépkocsi-feltörés azonban érzékeny dolog, bizalmi tevékenység, hisz elég nagy értékről van szó. Amikor a szakember a helyszínre érkezik, legtöbbször feszült helyzetet talál, és tulajdonosnak meg kell értenie, hogy mielőtt kinyitják az autót, iratai alapján megpróbálják ellenőrizni, valóban ő-e a kocsi tulajdonosa vagy jogos használója. Ám fordítva is igaz: ha csak egy kicsi kétely merül is fel a szolgáltató személyével kapcsolatban, inkább hívjunk mást. Mindenképp fontos, hogy valós, számlaképes cég álljon a gépkocsi-feltörést végző szakember mögött, mert csak így számon kérhető a tevékenysége.

Amennyiben tehát hasonló helyzetbe kerülünk, annak érdekében, hogy autónk a lehető legrövidebb időn belül, sérülésmentesen indulhasson tovább, célszerű tájékozódni a feltételekről (bővebben itt).

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop