Gránit, márvány, agglomerát…

Minden, ami kő! A Nemeskő Kft. vállalja konyhapultok, lépcsők, ablakpárkányok, bel-és kültéri burkolatok, fürdőszobák, zuhanykabinok, kandallók, homlokzati burkolatok, nyári konyhák készítését, nemeskőburkolatok felújítását. Számunkra nincs lehetetlen kérés, minden munka a megrendelő kívánsága szerint egyedi. A felhasznált anyagok a legmagasabb minőséget képviselik, legyen szó exkluzív, nemes- vagy műkőtermékekről, utóbbiak már bárki számára elérhetőek.

nemesko-granit-marvany

A természetes kövek élettani hatása közismerten jó, jellemző rájuk a hosszú élettartam, a gondozásmentes megoldás, ráadásul korlátlan lehetőséget kínálnak egyedi elképzelések megvalósítására. A kőanyagok rendkívül jól kombinálhatók fával, fémmel, üveggel, így a mai trendeknek megfelelő enteriőröket alakíthatunk ki otthonunkban. Kínálatunkban a világon létező összes exkluzív anyag is megtalálható (agglomerát, onix, palakő, bazalt stb.).

A fenti konyhai fotók „Scorpion Black” gránit pultjának és konyhaszigetének különlegessége, hogy egész táblából gérvágással készült, oly módon, hogy a lapok 3D-be forgatva az anyag erezetére figyelemmel kerültek egymás mellé, így elérve az egységes tömbhatást. A padlóburkolat horvát „Vratsa” mészkő, középen a 6 négyzetméteres betét „Cosmic Gold” gránit, a háttér kandallója „Fantastic Black”, polcbetétje „Cosmic Gold” gránit.

Vállaljuk kültéri dizájnelemek tervezését és kivitelezését is, egyedi homlokzati burkolatok, térbútorok elkészítését, kerítésfedlapok és burkolatok gyártását, és az idei szezon slágerének számító nyári konyha és a grill gyártását és kivitelezését. Több mint 60 féle anyag folyamatosan raktárkészleten, 3-4 hetes határidővel bármilyen választott anyagrendelés beérkezik. Modern kőipari gépesítésünknek köszönhetően gyártási kapacitásunk és minőségünk kiemelkedő.

NEMESKŐ ÉS ÉPÍTŐIPARI KFT.
1108 Budapest, Kozma utca 3-5.
Tel.: 20/351 1213
nemeskokft@gmail.com
www.nemesko.com


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop