FEYDOM kanapéval a változás állandó

Dinamikus mindennapjaink tendenciája az egyre kisebb alapterületű otthon, amelyben a nappali számos funkcióval bővül: vendégszoba, otthoni iroda, gyerekjátszó, hálószoba. A Feydom bútorgyártó megtalálta a megoldás kulcsát a legnagyobb helyet foglaló kanapéban, és megvalósította a világ legsokoldalúbb kanapéinak négy kulcsfontosságú tényezőjét: modularitás, átalakíthatóság, személyre szabhatóság, megfizethetőség.


A 2006-ban alapított skopjei FEYDOM műhelyben kisszériás gyártásban, kézzel készülnek az egyedi tervezésű kanapérendszerek az európai piac számára, melyek közül némelyik számos rangos nemzetközi elismerést és dizájndíjat is kapott. Íme a sokoldalú kanapék négy fontos eleme:

1. Moduláris. Minden FEYDOM kanapé egy moduláris elemekből álló rendszer, amellyel könnyen berendezhetők az egészen kicsi helyiségek, de akár nagy méretű társalgók is. Az elemek számos módokon egymáshoz rögzíthetők, szétszedhetők.

2. Átalakítható. A kanapék ülőfelületeinek, kartámaszainak, párnáinak egyszerű átrendezésével egyetlen személy is könnyedén, teljesen új felhasználási funkciókat hozhat létre: gyorsan lesz vendégszoba, iroda, gyerek- vagy hálószoba.

3. Stílusos és cserélhető. Válogassunk össze különböző textúrájú kanapémodulokat vagy eltérő színű párnákat, ergonomikus plusz karfát – a döntés a miénk! Akár egy folt, akár stílusváltás miatt új köntösbe szeretnénk bújtatni bútorunkat, a cserélhető huzattal teljes a megújulás, de a régi akár ki is mosható.

4. Megfizethető. A kiterjedt közvetlen értékesítői hálózat miatt gyártó és vásárló között nincs szükségtelen, árat emelő szereplő, továbbá a kiválasztott kanapé utóbb – anyagi lehetőségeink szerint – további elemekkel bővíthető vagy kiegészíthető.

ÜZLETEK
♦ 1139 Budapest, Teve utca 18-22.
♦ 9024 Győr, Baross út 42. Leier City Center „A”
♦ Telefon: 30/297 2730
♦ info@feydom.hu

www.feydom.hu


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop