Fészek a tóparton

Nyaraló- és lakóotthonfunkciót is ellát a vízparti apartman, fészek a tóparton,  amelyet tulajdonosaik az első pillanattól a magukénak éreznek. Csikkel Anita lakberendező egyszerre nagyívű és elegáns, ugyanakkor élhető, kedves tereket álmodott meg számukra, éppen a Covid kellős közepén.

balatoni apartman a Balaton színeihez igazítva

Még a pandémia alatt vásárolták meg vendéglátóink ezt a szép környezetben lévő balatoni apartmant. Mindig vágytak arra, hogy a tó közelében élhessenek, de budapesti munkájuk miatt erre nem volt lehetőségük. A járvány idejére ugyanakkor home office munkára kényszerültek, s ez megfelelő alkalom volt arra, hogy megvalósítsák a régi álmot. Egy séta alkalmával bukkantak rá a Balaton déli partján lévő apartmanházra, és azonnal megszerették, mert sok fa veszi körül, és közel van a vízhez.

A 71 négyzetméteres lakás kialakítása során Csikkel Anita a Balaton színeihez és hangulatához igazodott, így jellemzően megjelenik a nyugodt menta-zsálya, a viharos antracit és a mélykék-acélkék a terekben. A nappali egyik értéke a hatalmas platánfa, amely éppen az erkély előtt ad árnyékot, és nemcsak illata, de látványa is felemelő. A konyhával és étkezővel egy légterű nappaliba a nyugalom és letisztultság jegyében egy homokszínű sarokkanapé egy puha gyapjúszőnyeg és leheletfinom függönyök kerültek. A világoskék televíziós szekrényke a country stílust idéző faliórával igazán vízpartra illő. Az étkező is a mívesen kidolgozott részletekről szól: egy friss nyári reggeli a fiatalos reggelizőasztalon, szemben a nagy ablakkal – remek felütést ad a napnak. A konyha a háttérben bújik meg, igényes és minőségi frontokkal és sok praktikus tárolóval látták el. A háziasszony nagyon szeret főzni, ezért fontos volt, hogy a konyha minden szükséges funkciót ellásson. Az intim zónáknak különösen nagy szerepe van egy nyaralóban. A hálószobában a telihold látványa, a kék és a szürke látványos kombinációja tökéletes pihenést garantál a legforróbb nyári estéken is. Színben hozzá illő burkolatot választottak a fürdőszobába, illetve a hold motívum a nagyméretű tükör választásában visszaköszön.

A fiatal pár vágyai tehát teljesültek: nyaralójuk egyszerre az otthonuk is, ahol igazán szabadnak érezhetik magukat az év bármely szakaszában.

 

nem vagyunk egyformák, sokan nem látják otthonukban a lehetőségeket. Célom ezeket az ügyfeleket segíteni, szemüket felnyitni, egy igazi, személyre szabott otthont teremteni, ahová jó érzés hazamenni. hiszem, hogy a szép nem pusztán pénzkérdés, egy kis kreativitással kis költségvetésből is csodát tudunk varázsolni.
Csikkel Anita
lakberendező

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop