Fények a kertben

A jó kerti világításnak több szempontnak kell megfelelnie. Elsősorban legyen praktikus, azokat a helyeket világítsa meg, amelyek a közlekedés biztonsága miatt szükségesek: utak, járdák, tipegők, lépcsők legalább a kaputól a ház bejáratáig. A KANLUX különböző megoldásokat kínál, lámpáink elhelyezhetők a szegélyekben (ROGER) vagy az épület falán egyedi fényhatást nyújtó (ZEW) lámpák.

A kocsibeállót vagy garázs bejáratot nem szükséges egész éjszakára kivilágítani, mert csak pár percig használjuk, ide legjobb mozgás érzékelős lámpát, fényvetőt elhelyezni (IQ LED FL).

Fontos, hogy legyen a kerti világítás esztétikus és hangulatos, hogy jól érezzük magunkat napnyugta után is a kertben.
A nyári időszak tökéletesen alkalmas a családdal, barátokkal esti beszélgetésekre, de ez az évszak ad otthont a kerti partiknak is. A kerti terasz, pergola vagy sütögető hangulatát kiemelhetjük a körülötte lévő talajra elhelyezett nagyobb lámpatestekkel. (STONO)

Teraszon vagy pergolán elhelyezhetünk például falilámpákat, mennyezeti lámpákat vagy LED-spotokat.(VIMO, DROXY, REKA)

A vendégekkel együtt elfogyasztott vacsora kellemes hangulatát fokozza ha a tartókeretre vagy a födémre tekerünk vagy belógatunk girlandot, (GRL) mely kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. A füzér tetszés szerint sorolható és a törhetetlen fényforrásunkkal (T45LED) az időjárásnak is ellenáll, teljes biztonság mellett elbűvöl mindenkit.

A varázslatos látványhoz hozzá tartozik a különleges növények, szobor, szökőkút, tó megvilágítása, amire fel akarjuk hívni a figyelmet. Ide irányított fényű, állítható, vagy leszúrós lámpákat használjunk.

Egy növény formáját, sziluettjét mindig alulról, míg a virágágyásokat szélesebb sávban felülről világítsuk meg.

Tavacskába, csobogóba vagy mellé tehetjük speciális lámpánkat, mely minden szempontból kiváló védettsége és irányíthatósága miatt. (AKVEN)

A kerti világításunkat is szakemberrel szereltessük be, mert fontos szempont az érintésvédelem, illetve kültéren fokozott időjárási és egyéb igénybevételnek vannak kitéve a lámpatestek. Mindenképpen válasszunk LED-es lámpákat és LED fényforrásokat, melyek keveset fogyasztanak és felhasználási lehetőségük szinte határtalan.

A Kanlux kínálatában megtalálható modellek segítenek létrehozni a varázslatot kertjében.

www.kanlux.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop