Fenséges szénsavas víz, egyenesen a csapból

Találkozzon velünk a Konyhakiállításon 2018. március 2-4. között a Budapest Sportarénában, és ismerje meg a Grohe Blue Home rendszer egyedülálló világát! Az eseményen megkóstolhatja a sima, az enyhe és a szénsavas vizeinket, amelyeket egyenesen a csapból töltünk poharába, szombaton 13 órától pedig a Konyhafőnök VIP nyertesével, Dobó Ágival is találkozhat, aki a helyszínen egy könnyű, gyors ebédreceptet is elkészít.

fensegesszensavasvizacsapbol 720

Élvezze a legfinomabb ízeket a konyhában!
Legyen az akár egy pohár sima víz az intenzív otthoni testmozgás után, dúsan szénsavas víz a barátokkal elköltött vacsorához, vagy egy korty enyhén szénsavas víz a gyerekeknek – most fenségesen hűs és szűrt vizet engedhet a poharába egyenesen a csapból, ízlésének megfelelően hűtve, enyhén vagy erősen szénsavasan. Az egyszerűen beszerelhető GROHE Blue Home vízszűrő rendszer tiszta felfrissülést kínál egyetlen gombnyomásra. Nem kell többé nehéz csomagokat hazacipelni, mert „otthonában is fakadhat” tökéletes, tiszta ízű ivóvíz, ami a család és vendégek számára egyaránt élvezetet nyújt. Ám a GROHE Blue Home vizének kiváló íze csak egy a rendszer által nyújtott rengeteg előny közül

Naponta két liter, a lehető legegyszerűbben
A GROHE Blue Home támogatja az egészséges életmódot, hisz a rendszer egyszerű kezelhetősége és a szűrt víz frissítő íze az egész család számára megkönnyíti a napi szinten javasolt két liter víz elfogyasztását. A választható Magnesium+ szűrő magnézium hozzáadásával gazdagítja a vizet, és még finomabbá teszi annak ízét. S hogy mi jelenti a fenségesen könnyű sütemények, az ízletes belga gofrik vagy a csodálatosan légies muffinok titkát? A szénsavas víz! Vagy adja hozzá a GROHE Blue Home víz kivételes ízét a házi készítésű limonádéhoz vagy a különleges koktélokhoz! A GROHE vízszűrő rendszerével egyszerűen ízletessé tehetünk mindent.

fensegesszensavasvizacsapbol 4

Kompakt kialakítás, egyszerű használat
A GROHE Blue Home vízszűrő rendszer beépített szűrővel és CO2 tartállyal felszerelt konyhai csapból és hűtőegységből áll. A csap elegáns és időtálló dizájnja tökéletesen passzol minden konyhastílushoz. A hűtő a kívánt hőmérsékletre hűtött, tökéletes italokat garantál, és még a legkisebb konyhai szekrényben is elhelyezhető, ha annak szélessége legalább 30 cm. A vízszűrő rendszer részét képező szűrők és az új CO2 patronok egyaránt egyszerűen megrendelhetők a GROHE webáruházából, és otthon egy szempillantás alatt kicserélhetők.

fensegesszensavasvizacsapbol 3
Műanyag- vagy üvegpalack? Egyik sem!
Ideje búcsút mondani a nehéz palackoknak – és ezt gerincünk és a környezet egyaránt meghálálja majd. A GROHE Blue Home különösen fenntartható és környezetkímélő módon szolgál vízzel: míg egyetlen liter iparilag készített ásványvíz előállítása hét teljes liter vizet, valamint műanyagot és energiát igényel, jelentős CO2 -kibocsátással, addig egy liter GROHE Blue Home víz előállítása csupán ugyanannyi, vagyis egyetlen liter vizet igényel. A németországi Göttingeni Egyetem által végzett vizsgálat megerősítette, hogy a GROHE Blue Home vízszűrő rendszer több mint 60 százalékkal csökkenti a CO2-kibocsátást. Eszerint a rendszer többféleképpen is kifizetődő befektetést jelent.

További információk: www.grohe.com 

grohe logo

 
Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop