Feminin nyitány

Fészek a tóparton
Természetesség mindenekfelett
Végintézkedések

Olasz Enikő lakberendező ezzel a munkájával rácáfolt arra a nézetre, hogy a panellakások túl zártak, a szobákat, tereket nem lehet esztétikusan kialakítani. Fiatal, értelmiségi megrendelőjének üde, színes, kellemes otthont tervezett, amely a világon bárhol megállná a helyét, igazi feminin nyitány.

feminin nyitány

A XI. kerületi Gazdagréten vásárolta meg első saját otthonát fiatal vendéglátónk. Nemrégiben végzett a közgazdasági egyetemen, és egy olyan lakást akart, ami lendületes, mozgalmas életének jó hátteret ad. Szabad kezet adott Olasz Enikő lakberendezőnek, aki a hely szemrevételezése és egy rövid beszélgetés után máris elkezdte a tervezést. Az otthon alapterülete mindössze 57 négyzetméter. Hatalmas előnye, hogy szép környezetre néz, a nappaliból a főváros látképe, a konyhából egy zöld liget tárul a szemünk elé. Enikő az elevenség és az üdeség jegyében választotta ki a világos színeket a teljes enteriőrbe. A kényelmes, klasszikus kanapé, a minőségi, vastag textúrájú szőnyeg jó párosítás, a finom vonalú asztalkák és az üveglappal ellátott dohányzóasztal pedig remek összhatást nyújt. A tömörfa tévé- vagy tárolószekrény a természetesség jegyében került a térbe, de a természet szeretetét hozza be a kanapé mögötti párducos tapéta is. A sok apró kiegészítő, lámpa, dísztárgy az eleganciát és a finomságot szolgálja.

Az étkezőt a nappaliban helyezte el a tervező: egyszerű és nagyon praktikus a körasztal, hiszen könnyen használható és a lekerekített forma mindig lágyítja a teret, mellé még egy kis üveges vitrin is került. Panellakásokban a konyhának általában kevés hely jut, ezért nagyon jól kell gazdálkodni vele. Az egymással szemben elhelyezett bútorok könnyen hozzáférhetők, tökéletesen ellátják funkciójukat, ráadásul esztétikusak is a térben. A hálószobában mi másé lehetne a főszerep, mint a textileké?A hófehér ágytakaró a fehér díszpárnákkal és a glamour lámpákkal, asztalkákkal ízig-vérig feminin légkört teremt. S ahogyan a lakás minden apró szegletében, itt is van egy meglepő, különleges megoldás, a pávatollat ábrázoló tapéta az ágy mögött, amely grandiózus érzést kelt.

Mindenki számára fontos, hogy milyen az otthona, milyen környezetben lakik. Hiszek benne, hogy minden lakás álomotthonná varázsolható a megfelelő
szakértelemmel. Célom, hogy ügyfeleimmel közösen váltsuk valóra kívánságaikat.
Olasz Enikő
Olasz Enikő
lakberendező

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

2
  2
  Az Ön Kosara
  Éves előfizetés
  2 X 6750 Ft = 13500 Ft
  Fél éves előfizetés
  2 X 3375 Ft = 6750 Ft