Fémes csillogás, trendi színek

Kibírja 40 év időjárás okozta megpróbáltatásait, tehát akár négyzetméterenként 35 000 liter esővizet, 75 000 napsütéses órát. Mi ez? Nem más, mint a korszerű és környezetkímélő PREFA alumínium tető- és homlokzatburkolat. Az anyagot a szivárvány összes színében választhatjuk új otthonunkhoz vagy felújításhoz.

femescsillogastrendiszinek 720

Elegáns cinkszürke, színtiszta fehér, természetes natúr színű vagy trendi modern vörös alumínium, fényes vagy matt felülettel tetőn vagy homlokzaton. Sokan még ma is úgy gondolnak az alumíniumra, mint a régen használt szürke színű, matt és nem esztétikus anyag. Ám a modern és könnyű tetőfedő és homlokzatburkoló anyagok között kedvelt PREFA már számos színben kínál alumínium fedést, tartós tető- és homlokzati megoldást. Az anyag mattsága sem az, amit régről megszoktunk, ma már elegáns matt felülete a szivárvány összes színében jól mutat.

femescsillogastrendiszinek 1
A PREFA burkolatai műemléképületen, családi házon, bármilyen stílussal esztétikusan mutatnak, harmonizálnak. Igény esetén a gyárban kevert egyedi, trendi színek is elérhetőek a választékban szereplő alapszíneken túl. Ráadásul, ha körülnézünk a PREFA választékában, egészen bizonyosan találunk a tető „működésében” nélkülözhetetlen, a tető vagy homlokzat színéhez illeszkedő ereszcsatornát is.
A felújítók és az építkezők számára mindez egyaránt előnyös költséghatékonysággal is párosul, amelynek kulcsa a gyártó garanciája, az alumínium hosszú élettartama, illetve az így készült homlokzat vagy tető igen csekély karbantartási igénye. Az épület viharálló borítása hosszan védi az épületet, az előre gyártott elemek szakszerű beépítését követően.

femescsillogastrendiszinek 4
Környezetkímélő alumínium szivárványos színekben
A közismert nehézfémek károsítják környezetünket, amikor a talajba jutnak a szennyezett esővízen keresztül. Néhány országban ma már korlátozzák a tetőfedést és esővíz-elvezetést ezen anyagokkal, mert sajnos sokan nincsenek tisztában ezzel. Miért válasszunk alumíniumfedést? Az alumínium könnyűfém, nem rozsdásodik, továbbá használatával környezetünk szennyezése elkerülhető. Hosszú ideig változatlan minőségű és nem igényel karbantartást sem. A PREFA speciális alumíniumötvözetet használ rendszereinek gyártásához, amely sérülés esetén oxigénnel kapcsolatba kerülve a felületen tartós védelmet nyújtó oxidréteg keletkezik, így védve a terméket a további károsodás ellen. Az alumínium messzemenőkig megfelel a kültéri felhasználás követelményeinek, hiszen – 30 °C-tól + 80 °C-ig tartósan hőmérsékletálló anyag. Tehát legyen hőség vagy akár fagy, az anyag csodálatos színe változatlan marad.

femescsillogastrendiszinek 5
A PREFA termékekkel érdemes tervezni, hogy később a tartóssággal találkozzunk!

További információ: www.prefa.hu

 

Ezt követő cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop