FAKRO tetőablak-akció július végéig

50. születésnapját ünnepli az EGLO!
Hővisszanyerős szellőztetés
Exkluzív Oventrop radiátorszerelvények

A FAKRO, a világ második legnagyobb tetőtéri ablak gyártója idén is garantált pénzvisszatérítési akcióval köszönti az építési szezont, fókuszban az energiahatékony, gondozásmentes, háromrétegű üvegezéssel szerelt PVC tetőablakokkal. Ezt nem érdemes kihagyni: 15 000 Ft garantált pénzvisszatérítés ablakonként, 20 napon belül.

A FAKRO PTP-V U4 tetőtéri ablakai bőséges mennyiségű természetes fényt biztosítanak a tetőtérben, a nyugalmat és a biztonságot garantálják hosszú éveken át. A PVC tetőablakok keret-profiljai 63 százalékban újrahasznosított anyagokból készülnek, a gyártás során felhasznált alapanyagok pedig 100 százalékban újrahasznosíthatók. A FAKRO FTP-V U4 ablakok acélbetétes merevítésű, többkamrás PVC profilból épülnek fel, amelyek megakadályozzák a deformációt, tartósak és ellenállnak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Az anyagok, amelyekből az ablak készül, nem szívják be a nedvességet, és nincs szükségük időszakonkénti lakkozásra, míg az üvegezésre jégkár elleni örök-garancia érvényes. Az ablakok háromrétegű üvegezésüknek köszönhetően megakadályozzák a téli hőveszteséget, így fűtési költséget tudunk megtakarítani, a Thermo burkolókeret alkalmazása pedig akár 15 százalékkal növelheti az ablak hőátbocsátási tényezőjét. A FAKRO tetőtéri ablakai tökéletesen illeszkednek bármilyen enteriőrbe, új építés és felújítás esetén is használhatók, bármely helyiségbe beszerelhetők: nappaliba, hálószobába, gyerekszobába és magas páratartalmú helyiségekbe, mint konyhába vagy fürdőszobába.


Vásároljon most FAKRO PVC tetőtéri ablakot háromrétegű üvegezéssel, akár ajándék, előreszerelt belső árnyékolóval és megajándékozzuk 10.000 Ft-tal* az elérhető 50 százalékos állami támogatáson felül**. Ha az ablakhoz Thermo burkolókeretet és AMZ külső hővédő rolót is vásárol, 15 000 Ft-ot* adunk ajándékba.

Hogyan vehetünk részt az akcióban?
I. Vásároljon akciós FAKRO terméket az akciós időszakban

 • 2022. 07.31-ig között látogasson el viszonteladó partnereinkhez, ahol megvásárolhatja az akciós FAKRO termékeket,
 • őrizze meg a vásárlást igazoló számlát, a másolatát csatolni kell a jelentkezéshez.

II. Jelezze részvételi szándékát az alábbiak szerint:

 • töltse le az oldal alján található jelentkezési nyomtatványt és küldje el postai úton 2022.08.11-ig a címünkre: FAKRO Magyarország Kft. 1116 Budapest, Építész utca 8-12.
 • csatolja a szükséges számlák másolatait (amennyiben a számlán nem szerepelnek tételesen az akciós FAKRO termékek, akkor a számlához tartozó szállítólevelet is)

III. Figyelje bankszámláját

 • pozitív elbírálást követően az adott összegű visszatérítést 20 napon belül elutaljuk bankszámlájára.

*Az akció részleteit a www.fakro.hu/akcio weboldalon tudja megtekinteni.
**Az állami támogatás részleteit a www.allamkincstar.gov.hu weboldalon ismerheti meg.
További információ: www.fakro.hu/akcio

Hozzászólások

0
  0
  Az Ön Kosara
  Your cart is emptyReturn to Shop