FAKRO akció: újra pénzvisszatérítés

2017 szeptemberének közepétől két hónapon keresztül a FAKRO garantáltan visszatérít megvásárolt tetőablakaiból, akár 80 000 Ft értékben.

fakroakciopenzvisszaterites 720

Idén szeptember 15. és november 15. között a FAKRO akciós tetőablakok vásárlói garantált pénzvisszatérítést kapnak. Így a tökéletesen funkcionáló, biztonságos és energiatakarékos FAKRO tetősík ablakokkal racionálisan gazdálkodhatunk a hőenergiával, és csökkenthetjük költségeinket most azonnal és a jövőben is.

fakroakciopenzvisszaterites 1
Az U4-es, háromrétegű energiatakarékos üvegezéssel szerelt tetőablakokra 5000 Ft, az extra hőszigetelő U5-ös és a biztonsági, ragasztott P5-ösüvegezésű ablakok után 10 000 Ft, az FTTU6 és a négyrétegű, passzívházba is minősítetten ajánlott FTTU8Thermo tetőablakok után pedig 20 000 Ft garantált pénzvisszatérítés jár. Az akciós időszakban vásárolt termékek számlájának másolatát a fakro.hu/akcio oldalon lévő, kinyomtatott és kitöltött formanyomtatvánnyal együtt postai úton vissza kell küldeni a FAKRO Magyarországnak, és az elbírálást követően a pénzt a FAKRO a megadott bankszámlára utalja.
fakroakciopenzvisszaterites 4
Az akcióban legfeljebb 4 darab termékkel lehet részt venni. Négynél több termék vásárlása esetén a visszatérítéshez a négy legmagasabb kategóriába tartozó terméket veszi a FAKRO alapul.

További információ: fakro.hu/akcio


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop