Exkluzív nagyvonalúság

A stílusában merész pécsi lakás exkluzív eleme a nappali elegáns tapétája a díszléces falakkal, a mélyzöld bársony és az izgalmas arany és fekete. A nyitott, sokat utazó tulajdonos és a NOVA Interior lakberendezői egyetértettek a koncepcióalkotás során: mindent szabad, ami tetszik!

exkluzivnagyvonalusag 720

Amikor a tulajdonos megvásárolta a pécsi belváros egyik ikonikus, történelmi épületében található ingatlant, még nem tudta pontosan, mit is remélhet tőle. A felújítási munkákra bennünket, a NOVA Interior lakberendezőit kérte fel, így segítségünkkel született meg az ötlet: legyen olyan exkluzív polgári otthon belőle, amelyet tulajdonosa, ha az élet úgy hozza, akár ki is adhat. Belépve a patinás otthonba, keleti irányba konyha-étkező nappali fogadja a vendégeket, míg csendes, udvari kilátással két hálószoba kapott teret. Tanácsunkra az egyik háló a korábbi konyha- étkező helyére került, jelentősen megnövelve a hasznos területet. Mivel nagyvonalú és nagyméretű volt a korábban csak nappaliként használt utcafronti szoba, ide került egy új, elegáns konyha és az étkező is. A kellő tágasság és az optikailag a térbe olvadó konyha kialakításával nem hat zsúfoltnak a tér. További átalakítást, illetve átgondolást igényelt a tárolási lehetőség, amelyet végül a nagyobbik hálószobából lecsippentett kis gardróbszoba tökéletesen megold. A korábbi konyha helyén szintén falbontásra került sor – az odavezető pár lépcső javításával, a nyílás nagyobbításával optimalizáltuk a kialakítandó szoba megközelítését. A konyha helyére kerülő új szoba most dolgozóként funkcionál, de egy vendággyal szükség esetén kitűnő vendégszoba. A fürdőszobába nagyméretű greslapok kerültek padlóra és falra egyaránt, a világos, matt felületeket arany színű matt fémléc dobja fel, a tulajdonos egyik kedvenc tükréhez passzolva.

A stílusában merész lakás legexkluzívebb eleme a nappaliban kapott helyet – elegáns japán stílusú tapéta díszíti gazdagon a díszlécezett falakat, emellett bohém fekete elemek és bársonyozott bútorok, textilek, függönyök jutottak szerephez. „Az arany és a zöld egy közös elem, amelyet igyekeztünk minden helyiségbe becsempészni, s amely eleganciát ad a legegyszerűbb térnek is, és a bársony is visszatérő elem minden lakrészben” – indokolja Yvette a választást. Kedvencünk a lakásban egyértelműen a nem hétköznapi tapéták, amelyet nem sok megbízó enged merészen használni, szerencsére itt lehetőségük nyílt rá a nyitott, sokat utazó tulajdonos egyetértésével.

  

Hivatásunk célja, hogy részesei és közvetítői legyünk valami új és maradandó alkotásának. Hisszük, hogy a közeg, ahol élünk, dolgozunk, befolyásolja személyiségünket, ezért fontos a harmonikus, jól megtervezett otthon, munkahely.

ekszerdobozamecsekoldalon portre

Dr. Miseta Ildikó, Radnai Yvette
lakberendezők


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop