EuroShop 2020 kiállítás – jövőbe tekintő, lendületes

2020 februárjában kerül sor a világ első számú kereskedelmi szakvásárára, a Rajna-parti EuroShop 2020-ra, amely kifejezetten a világ kiskereskedelmére összpontosító innovációs platform, vitafórum és a kreatív ötletek tárháza. Az eseményre minden eddiginél nagyobb az érdeklődés.

euroshop2020 09 720

2020. február 16-20. között rendezik meg a világ első számú kereskedelmi szakvásárát Düsseldorban. Az esemény már legutóbb, 2017-ben is rendkívül magas látogatószámot ért el, ám a rendezők most még jelentősebb érdeklődésre számítanak. Három évvel ezelőtt a világ 61 országából közel 2500 kiállító vett részt 127 ezer négyzetméternyi nettó kiállítási területen, és százezret is meghaladta a szakmai látogatók száma.

euroshop2020 09 1

A nagyszabású eseményről Bécsben tartott nemzetközi sajtótájékoztató rendezvényen a EuroShop igazgatója, Elke Moebius kiemelte, hogy a koncepció és a siker esszenciája a több látványos élő bemutató, az élesebb dramaturgia, a még több érzelem és a pontosabb igazodás a vásárlók kívánságaihoz. Mert ez az, amire napjainkban a kereskedelemben szükség van, és amit az EuroShop már megvalósított. Az igazgatóasszony kitért arra is, hogy a februári vásár nyolc téma köré szerveződik, a látogatók igényeihez igazodva. Az élmények nyolc dimenziója a következő: üzletberendezés és üzletdizájn, vizuális eladás-ösztönzés, kiskereskedelmi marketing, világítástechnika, kiskereskedelmi technológia, élelmiszer-technológia, energia-gazdálkodás, vásár- és rendezvény-marketing, vendéglátó szolgáltatási berendezések. Ezen belül is kiemelkedő lesz a kínálat a kiskereskedelmi technológia, a hűtés és energia-gazdálkodás, valamint az üzletberendezés és üzletdizájn területén.
Ulrich Spaan, az EHI Retail Institute ügyvezetésének tagja elmondta, hogy sok minden változóban van a kiskereskedelemben: a jelen és a jövő üzletbendezései nemcsak tiszták és rendezettek, de ma már ennél többre van szüksége a vásárlóknak. A kor üzlete személyes, és élményeket kínál. Ez határozza meg a trendet – summázta.

euroshop2020 09 2

Az EuroShop 2020 szakvásár 2020. február 16-20-ig, csütörtöktől vasárnapig várja a szakmai látogatókat, minden vásárnapon 10.00 és 18.00 óra között. Az egy napra érvényes belépő ára 80 euró (online elővételben/elektronikus belépőként 60 euró), a két napra érvényes belépő 120 euró (online elővételben 100 euró), az összes vásárnapra érvényes bérlet pedig 180 euró (online elővételben 150 euró). A vásári belépőkkel további díjfizetés nélkül lehet igénybe venni az EuroShop-ra utazáshoz és a visszautazáshoz a VRR közlekedési eszközeit (Rajna-Ruhr Közlekedési Szövetség).

www.euroshop.de

 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop