Eredmények és tervek – Knauf Insulation

Saját bio zöldség, egyszerűen
Versenyben a CREATON tetők
Elindult a Mapei Krónika Podcast

Az előző év kiemelkedően dinamikus volt az építőipar szempontjából, az állami támogatások és a gyorsan növekvő ingatlanárak rég nem látott építkezési kedvet hoztak mind a társasház, mind a családi házak építése terén, és a felújítási piac sem lankadt. Mindez egész Európára jellemző, és a hirtelen megnőtt igény nehéz helyzetbe hozott gyártókat és építtetőket egyaránt.

eredmenyekestervekki 720

Az enyhe kereslethez igazított kapacitásokat újra fel kellett futtatni, az építőanyagok hiánya áremelkedéshez vezetett, az addig megszokott rövid szállítási határidők helyett több hetes, akár hónapos várakozási idővel kellett számolni. A megfelelő számú szakképzett munkaerő kulcsfontossága ismét bizonyítást nyert. Az ilyen időszakok előnye azonban mindig az, hogy a termékfejlesztések, az alkalmazástechnika középpontba kerülnek, hiszen ha valamire rövid idő alatt magas minőségben és nagy mennyiségben kereslet jelentkezik, a piaci szereplőket innovációra készteti. Ez a Knauf Insulation háza táján sem történt másképp, a piacra már bevezetett, és a még fejlesztés alatt lévő új termékeinkről is elmondható, hogy jobb teljesítmény, környezetvédelmi előnyök, és újszerű műszaki megoldások jellemzik őket.

Az üveggyapot termékeink révén már jól ismert, környezetbarát gyártást és felhasználást biztosító Ecose Technológia kőzetgyapot termékeink egy részében is bevezetésre került. Műszaki szigetelési termékskálánk teljes egészében megújult, termékkombinációinkkal az ipari beruházások igényeire tudunk korszerű, az egyre magasabb elvárásoknak megfelelő válaszokat adni.

A lakossági felhasználásra fejlesztett termékeink műszaki tulajdonságaik tekintetében a világ élvonalához tartoznak. Az ásványi hőszigetelések iránti kereslet örvendetesen nő, vásárlóink egyre tudatosabban keresik az olyan környezetbarát termékmegoldásokat, amelyek az energiatakarékossági szempontokon felül biztonságot, komfortot, kényelmet is nyújtanak. Hiszen az energiatakarékosság többszörösen megtérülő biztos befektetés a jövőnkbe, és ezt egyre többen és egyre komolyabban gondoljuk így.

 

kanufnewlogo


 

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop