Téglát, online, szakértőtől!

Az ősz beköszöntével a hőmérséklet egyre csökken, és lassan beindul a fűtésszezon. Házunkat befűteni azonban nem elég, fontos, hogy a falak bent is tartsák a meleget. Építse családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő kép

 

Ön tudta, hogy télen házunk falán a fűtési energia kb. 30%-a veszik el, illetve a fal hőszigetelő képességének minimum 50%-át a tégla adja? Ezért szükséges, hogy házunk építésénél odafigyeljünk, milyen téglát választunk, hiszen minőségi hőszigetelő téglával csökkenthetjük otthonunk energiafogyasztását és pénzt takaríthatunk meg. A téglára fordított összeg csupán ~3-5%-a a teljes építési költségnek és okostégla alkalmazásával akár 45-50 000 Ft azonnali megtakarítás érhető el. Ha felkeltettük érdeklődését az energiatudatos építkezés iránt, válogasson a Wienerberger Shop segítségével otthonról a Porotherm tégláknagy választékából! Közvetlen gyártói információkhoz juthat a termékek tulajdonságairól és építkezéséhez szükséges termékek listáját egyidejűleg össze is állíthatja. Az igényeinek megfelelően összeállított termékcsomagot pedig könnyen megvásárolhatja a weboldalon feltüntetett kereskedő partnereinknél. Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb termékeket, válasszon az ajánlott fogyasztói árak és a műszaki termékinformációk ismeretében: shop.wienerberger.hu!

Aktuális akciónk:

„A” energetikai besorolású* Porotherm 30 Klíma okostégla akár 217 Ft/db bruttó ártól**! A 30 Klíma okostégla kiváló hőszigetelését új üregkép kialakításával, valamint a termék porozitásának növelésével értük el. Az új üregképnek köszönhetően a szerkezeten át távozó hőnek 130 %-kal több utat kell megtennie, mint a nút-féderes terméknél. A fal “U” értéke, vagyis hőszigetelő képessége 0,29 W/m²K, ami 41 %-kal jobb, mint a hagyományos 30-as nút-féderes tégláké. Állítsa össze az Ön számára optimális termékek listáját, helyezze őket a kosarába, és megkapja előajánlatunkat!

Vásárolja meg könnyen, 3 egyszerű lépésben termékeinket kereskedő partnereinknél!

 

 

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop