Jobb, ha kiengedjük a gőzt!

A felmosás nem tartozik a legkedveltebb házimunkák közé, mégis szükség van rá a portalanítás és a fertőtlenítés miatt. A forró gőz egyszerűbbé és könnyebbé teszi a dolgunkat, kiváltja a vegyszerhasználatot, és mégis hatékonyan felveszi a harcot a szennyeződésekkel, köztük a baktériumokkal is. A Russell Hobbs Steam & Clean néven most két praktikus gőzfelmosót is kínál!

 

nagy

Angliában és Franciaországban is végzett fogyasztói felmérést a Russell Hobbs, amiből az derült ki, hogy a felmosást mindkét országban döntően fertőtlenítési céllal végzik. Jóval 90% fölött volt azoknak a válaszadóknak az aránya, akik főleg baktérium- és csíramentesítés miatt mosnak fel legalább hetente egyszer. A Russell Hobbs gőzfelmosó készülékei a forró gőz csíraölő és fertőtlenítő hatásának köszönhetően a baktériumok több mint 99%-át elpusztítják, ráadásul vegyszerhasználata nélkül, környezetkímélőn. A felmérésből az is kiderült, hogy a felmosás rendszeresen végzett házimunka, a többség hetente mos fel felmosófával, forró vizes vödörrel, amibe jó adag tisztítószer is kerül. Praktikusan a takarítás végére maradó munka fizikailag is elég fárasztó és bosszantó az a kieső idő is, amíg arra kell várni, hogy végre felszáradjon a padló. Utána még ki kell mosni a felmosó eszközöket, és egy alapos kézápolásra is nagy valószínűséggel szükség lesz.  

Steam & Clean: vegyszer és fáradság nélkül
Ezeket a kellemetlenségeket lehet elkerülni a Steam & Clean gőzfelmosókkal, amelyek használata egyszerű és higiénikus. Előnyös tulajdonságaik közé tartozik, hogy könnyűek, alig két, illetve három kilogramm súlyúak, minden padlótípushoz vagy burkolathoz lehet őket használni. Fél perc alatt felmelegítik és gőzzé alakítják a bennük lévő vizet, amivel ezután 20 percen keresztül lehet folyamatosan takarítani. Különösen a kisgyermekes családokban jön jól, hogy gyakorlatilag vegyszer használata nélkül fertőtlenítik a padlót. A készülékek elfordítható fejével a nehezen elérhető helyek és sarkok is könnyen hozzáférhetők. Tartozik hozzájuk ún. szőnyegkeret, amivel a kárpitozott felületeket és a szőnyegpadlót lehet kitisztítani, valamint két darab, felmosófejre húzható, mosógépben is mosható huzat. Ezeket később pótolni is lehet, mert a huzatok külön is kaphatók. A két típus 300, illetve 700 ml-es, vízkőtelenítővel ellátott víztartálya a nagyobb kapacitású gép esetében levehető, így könnyen tölthető és tisztítható. A kétfajta készülék mindössze fél perc alatt felfűti a benne lévő vizet, ezt követően a gőzölésre kész jelzőfény kigyulladásával az egyszerűbb Steam & Clean Lite 13 percen át, a nagyobb kapacitású Steam & Clean Mop húsz percen át bocsájtja ki magából folyamatosan a forró gőzt.  Mindkét típushoz 6 méteres vezeték tartozik, ami nagy mozgásteret biztosít, használaton kívül pedig feltekerve, magán a készüléken tárolható.  

 

 

Kreatív ötletekre vadászol, érdekelnek a magazinnal kapcsolatos hírek? Csatlakozz a Facebook-közösségünkhöz!

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop