Organikus téli bőrápolás, érzékeny bőrre

Ilyenkor télen még azok is észlelhetik magukon az érzékeny, száraz bőr húzódó érzését, kellemetlenül viszkető tüneteit, akik egyébként nem tartoznak az érzékeny bőrűek körébe. Mit tegyünk? Érdemes bevetnünk egy speciális, prémiumkategóriás termékcsaládot, a többszörös díjnyertes skandináv Barrsweden organikus, növényi hatóanyagokat tartalmazó termékeit.

organikusteliborapolas 720

Forduljunk a természetes megoldásokhoz!
Az érzékeny, irritált bőrt felesleges még tovább terhelni kemikáliákkal, ilyenkor ugyanis bőrünknek extra hidratálásra, minőségi és természetes táplálásra van szüksége, amelyet leginkább a növényi olajok minőségi, egyedülálló keverékeiben találunk meg. Ám itt is ügyeljünk a minőségi összetevőkre: keressük a mesterséges illatanyagoktól mentes, bizonyítottan természetes forrásból származó alapanyagokat, mint amilyenek például a Barrsweden prémium svéd bőrápolási márka termékeiben is fellelhetők.

organikusteliborapolas 1
Fotó: Barrsweden

Az ötszörösen díjnyertes BARRSWEDEN svéd bőrápolási márka prémiumkategóriás termékei kizárólag kiváló minőségű bio alapanyagokból készülnek, és egészen sokoldalúan lefedik a test- és arcápolási igényeinket, amelyekből íme egy rövid kis ízelítő.
Az egyedülálló Snow olaj 10 féle természetes ápoló olajával egyedülálló kombináció a kipirosodott, gyulladt bőrre – akár a téli bőrszárazságra, akár a nyári napégésre –, vagy akár testápoló krémünkbe belekeverve. A 100 százalékig természetes, luxus minőségű összetevők mélyen hidratálttá, bársonyos tapintásúvá teszik bőrünket, káros vegyi anyag használata nélkül.

organikusteliborapolas 2
Fotó: Barrsweden / Snow Oil

Egyik kedvenc termék az organikus „Titkos erdő” arcolaj sárgabarackmag- és makadámdió olaj, amely anti-ageing bombaként hat a ráncok és a vízveszteség ellen, a narancsbőr elleni olaj pedig 14 féle organikus, keringést serkentő, bőrpuhító összetevőivel a téli öltözet alatt is feszesen és tónusosan tartja bőrünket.

organikusteliborapolas 3
Fotó: Barrsweden / Cellulit Oil

Ha nem küzdünk a narancsbőr bosszantó tüneteivel, akkor is választhatunk a márka kínálatából egy finom, általános testápoló olajat: a Snow organikus testolaj tiszta, akár a friss hó, miközben szuper antioxidánsokkal tölti fel és nyugtatja hidegtől irritált bőrünket.
A sokszínű kínálatban a kismamákra is gondoltak: a terhességi striák elleni olaj jótékony omega zsírsavakkal és bőrpuhító összetevőivel előzi meg a striák kialakulását azáltal, hogy mélyen hidratálja és rugalmassá teszi a bőrt minőségi hatóanyagaival.
A többszörös nemzetközi díjat elnyert organikus babaolaj napraforgómag- és jojobaolajjal, bőrpuhító omega-9 zsírsavakban gazdag összetevőivel megóvja a babák bőrét a kiszáradástól, védi, táplálja és kellemesen hidratálja a csecsemők extra érzékeny bőrét – akár fürdőolajként, akár masszázsolajként vetjük be szemünk fényének a napi rutinba.

organikusteliborapolas 4
Fotó: Barrsweden / Bőrápoló, tápláló olajok

Vitaminok, antioxidánsok arcbőrünknek
Ma már egyre népszerűbbek a tudatos bőrápolók körében a vitaminokkal, antioxidánsokkal dúsított arckrémek, arcolajok. Sőt, ha magunknak állítjuk össze a rutint, akár kombinálhatjuk is e kettőt: kedvenc, vitaminokkal dúsított arckrémünkbe egy-két természetes, prémium minőségű arcolajat cseppentve máris igazi téli, tápláló arcápolót kaptunk. A Barrsweden minőségi bőrápoló termékei azonban önmagukban is csodásak.
A koktélszemlélet elvét követő Barrsweden Multivitamonos arckrém például hatékonyan feszesít, hidratál, miközben feltölti bőrünket hasznos tápláló összetevőkkel, vitaminokkal. A 24 órás arckrém egyszerre alkalmazható éjszakai, illetve nappali hidratálóként is, kiváló sminkalap is. Nappalra természetesen érdemes egy jó fényvédővel kiegészíteni, de ezt leszámítva minden megvan benne, amit csak egy igényes bőr kívánhat: Aloe verával, shea vajjal és bőrtápláló vitaminokkal dúsították, de fontos összetevői között szerepel a C-vitamin (aszkorbil), az E-vitamin (Tokoferil-acetát), vagy a problémás bőrűek által jól ismert, népszerű B3 vitamin (Niacinamid). Ezen túlmenően dúsították vízmegkötő glicerinnel, magok kivonataival, jojobaolajjal, és különböző gyümölcs kivonatokkal, gyümölcsolajokkal is, hogy a kellemes, könnyed, természetes összetevőkből álló hidratáló bőrtápláló egész évben kedves ismerősünk lehessen a mindennapok során.

organikusteliborapolas 5
Fotó: Barrsweden / bőrápolási termékek

Ha pedig extra táplálásra, kényeztetésre vágyunk, vagy az ünnepekre, egy találkozóra készülve szeretnénk különösen szépek lenni, előtte tegyünk fel egy vitaminos, tápláló arcmaszkot. Szerencsére a Barrsweden organikus prémium bőrápoló márka erre is gondolt, amikor megalkotta a minden bőrtípusra alkalmas, prémium Multivitaminos arcmaszk terméket. A tápláló fehér agyag mellett hidratáló Aloe verával, kényeztető shea vajjal, C-, E, B3- és B5 provitaminnal, és 16 féle gyümölcs és gyógynövény olajával kényezteti és táplálja fáradt, fakó arcbőrt.

Mindez pedig csupán egy kis ízelítő a Barrsweden prémium svéd bőrápoló márka organikus kincseiből, a terméket, illetve a bemutatott készítményeket megrendelhetjük online, a Biofitt természetes táplálék-kiegészítőket és bőrápoló termékeket forgalmazó hazai webáruházból.

www.biofitt.hu

 


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop