50. születésnapját ünnepli az EGLO!

My light, my style! Az idén szeptemberben 50. születésnapját ünneplő EGLO termékeit, lámpáit globálisan a minőség, az elegancia, az innováció jellemzi. Ludwig Obwieser 1969-ben Ausztriában nyitotta meg az első villamossági szaküzletet EGLO Leuchten néven, amely mára világmárkává nőtte ki magát, több mint 60 leányvállalattal, több mint 132 országban van jelen.
otvenevesazeglo1 720

 

A FÉNY kétségkívül óriási hatással van életünkre, egészségünkre, figyelmünkre és hangulatunkra. Ha este már nem élvezhetjük a természetes fény adta lehetőségeket, fényforrásokat használunk. Mai világunkban az óriási elénk táruló választékból a megfelelőt kiválasztani nem kis feladat, hiszen az esztétikum mellett számos egyéb szempont kell figyelembe vennünk. Gondoljuk csak el, bármilyen hihetetlen, de minden második másodpercben felkapcsolnak valahol egy EGLO lámpát a világon. Az EGLO cég és márka számtalan lehetőséget kínál ahhoz, hogy ebből a választékból szemezgessünk: hiszen az EGLO szlogenje állandó: my light my style – Az én lámpám, az én stílusom!

otvenevesazeglo 1
Sikerük titka a világ vezető lakberendezés és dizájn trendjeinek változására való különös érzékenység, valamint, hogy termékeiket a vásárlók igényei és visszajelzései alapján – 90 százalékban saját fejlesztéssel tervezik és alakítják. Vezető szerepüket a minőség (5 év jótállás led panelekre), az igényesség, az innováció (energiahatékony led fényforrás, bluetooth vezérlés, lépcsőzetes fényerőszabályozás (dimmelés), távirányítós funkció, illetve a legújabb Z-generációs lámpacsalád, az okoslámpa applikáció) határozza meg, ahogyan a globalitás, az elegancia, a vagányság, a sokszínűség és sokoldalúság éppúgy jellemző rájuk.

otvenevesazeglo 2
Termékeik ugyanakkor megfizethetőek, és az innováción, okos megoldáson túl trendi, stílusos a megjelenésük. A modern, minimalista darabok mellett találhatunk tőlük a régi idők emlékeire különleges vintázs darabokat, kollekciókat is.

otvenevesazeglo 3
Az EGLO tehát idén ünnepli 50 esztendős fennállását. A „korszerű dizájn nagyfokú funkcionalitással párosulva megfizethető áron” egy 50 éve tartó sikeres fejlődést tett lehetővé. Az Eglo Lux Kft. Magyarországon, Dunakeszin – mint a világ egyik EGLO leányvállalata – 1992-ben kezdte el a működését. A cég gyorsan kinőtte magát, és felépült egy modern gyár Pásztón, ahová a gyártást és szerelést 1993-ban át is helyezték. A kereskedelmi központ és a EGLO LÁMPA SZAKÜZLET most is Dunakeszin található, illetve az országos SHOP in SHOP partnerüzleteikben az EGLO termékkínálat túlnyomó része nemcsak megtekinthető, de meg is vásárolható.

otvenevesazeglo 4
Az EGLO – osztrák nagyvállat lévén – az év jelentős történelmi eseményeivel ünnepel. Hogy ezt kicsit mi is átérezhessük, mit is jelent ez az 50 esztendő, nézzünk meg néhány jelentősebb momentumot, hogy mik is történtek akkortájt világ- és persze hazai viszonylatban. Ha már innováció és technológia, akkor érdemes megemlítenünk elsőként az amerikaiak holdra szállását Neil Armstronggal, miközben a franciák megkezdték repülésüket a Concorde és az Arpanet (online) gépekkel, amelyet az internet előfutáraként is emlegetnek1969 márciusában indult el a magyar televízió színes kísérleti adása is, egy Tupoljev Tu–144 -es pedig első ízben lépte át a hangsebességet júniusban. Az egészség és a sport terén is történt számos említésre méltó esemény: Németországban ebben az évben végezték az első szívátültetést, a havannai vívó világbajnokságon pedig ezalatt két ezüst és három bronzérmet nyert a magyar csapat, akik a kajak-kenu Európa bajnokságán Moszkvában négy arannyal, három ezüsttel és öt bronzéremmel tértek haza. Számos elképesztő felfedezés, olyan esemény, ami akkoriban jelentősen megváltoztatta, vagy legalábbis új irányba terelte az emberiséget. S hogy mi a közös ezekben a valóban nagy áttörést jelentő eseményekben? A képzelőerő, amellyel olyan dolgok és cselekedetek jöhettek létre, mint azelőtt még soha!
Az EGLO-t is pontosan ebben az úttörő szellemben és hangulatban alapította meg az osztrák Ludwig Obwieser, s ez az úttörő szellemiség az azóta világméretű cégnek ma is sajátja.

otvenevesazeglo 6
Mottójuk is már kerek 50 esztendeje tartja magát, garantálva a sikeres fejlődést, hiszen a „Korszerű dizájn nagyfokú funkcionalitással párosulva megfizethető áron” alapvető elvárásunkként él bennünk, titkoltan vagy nyíltan kimondva, amikor otthonunk, irodánk, üzletbelsőnk berendezését, technológiáját álmodjuk meg éppen…

EGLO LUX Kft.
2120 Dunakeszi, Fő út 143/A
Tel.: 27/542 914, fax: 27/341 409
www.eglo.com
www.egloshop.hu

eglo logo


Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop