Csirkemell rozmaringos, avokádós burgonyával

Hőszigetelés szakszerűen
Londoni életérzés Ibizán
Rozmaringos sárgabarackos pohárkrém



csirkemellrozmaringosavokados burgonyával 720

Hozzávalók 4 személy részére:
4 szelet csirkemell (kb. 60 dkg), 1 ek. őrölt piros paprika, 1 tk. só, 1 tk. őrölt szárított rozmaring, 3 ek. olaj, 50 dkg burgonya, 1 nagy szál rozmaring, 3 ek. olaj, só ízlés szerint, 2 érett avokádó, fél citrom leve

A megtisztított burgonyát vágjuk kisebb kockákra, és fedő alatt egy serpenyőben olajon süssük 15-20 perc alatt puhára, majd sózzuk ízlés szerint. A rozmaringot vágjuk apróra, és a sütési idő utolsó 5 percében keverjük a burgonyához. A paprikát, a szárított őrölt rozmaringot keverjük össze a sóval, majd dörzsöljük vele be a csirkemell-szeleteket. Olajon egy serpenyőben süssük mindkét oldalát pirosra 5-5 perc alatt. Az avokádót vágjuk ketté, magozzuk ki, kanalazzuk ki a héjból, majd kockázzuk fel. Locsoljuk meg egy kis citromlével, majd tálaljuk a sült csirkemell- szeletekkel és rozmaringos krumplival.

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop