Energiatakarékos és csendes

Az extracsendes Electrolux RealLife® mosogatógépek nemcsak megkönnyítik mindennapjainkat, hanem hozzájárulnak ahhoz a nyugalomhoz is, amelyre otthon, egy zsúfolt, hangos nap után szükségünk van. A két beépíthető és egy szabadonálló modell, 39 decibeles zajszintjükkel, a leghalkabbak az A+++ energiaosztályba tartozó mosogatógépek között.

 

Gondolta volna, hogy minden 16. európai lakos életminőségét negatívan befolyásolja a zaj? Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a zaj komoly hatással van az egészségre, mivel stresszt, magas vérnyomást és álmatlanságot okoz, sőt növelheti a szívbetegségek kialakulásának kockázatát is. A zsúfolt városokban óriási a zajszennyezés az utcán, ezért egyre fontosabb, hogy otthon csendes környezetet alakítsunk ki magunk körül. Olyannyira vágyunk a nyugalomra, hogy sokszor a háztartási gépek hangja miatt halogatjuk a házimunkát, vagy csak meghatározott időszakban használjuk a legzajosabbnak tartott gépeket, a porszívót, a mosógépet, az elszívót, és a mosogatógépet.

Mivel a legtöbb háztartási készülék a konyhában található, azon a helyen, ahol a legtöbbet vagyunk, a zajcsökkentés is ebben a helyiségben a legfontosabb. Az Electrolux két beépíthető és egy szabadonálló RealLife® mosogatógépének hangerejét a suttogó beszélgetéshez hasonlíthatjuk. Halkabbak, mint egy hűtőszekrény, így nyugodtan elindíthatjuk őket akkor is, ha épp egy kis délutáni sziesztára készülünk. Ezek az új modellek, 39 decibeles zajszintjükkel a legcsendesebbek az A+++ energiaosztályba tartozó mosogatógépek között.

Így amellett, hogy működésük nem zavar minket a pihenésben, használatukkal rengeteg energiát is spórolhatunk. A jelenleg legjobb energiahatékonyság (A+++ energiaosztály) eléréséhez a precíz mérnöki megoldások mellett egy technikai újdonság, az automata ajtónyitás funkció is hozzájárul, mely a mosogatás végén résnyire kinyitja a gép ajtaját. A konyhából beáramló levegő pedig így növeli a készülék szárítási hatékonyságát.

Az extra csendes, alacsony energiafogyasztású szabadonálló Electrolux RealLife® mosogatógép 204 900 forint, míg a beépíthető modellek 219 900 forint ajánlott fogyasztói áron megvásárolhatók az üzletekben.

electrolux.hu

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop