Országos nyílt hétvége és ellenállhatatlan Hörmann akciók!

Szekcionált garázskapu, acél- és alumínium házbejárati ajtó, udvarikapu-meghajtás – a Hörmann mindegyik kategóriában nagyszabású akciókkal várja az érdeklődőket. Sőt, a piacon egyedüliként, termékeire 5, illetve 10 év jótállást is vállal!

ellenallhatatlanhormanakciok 720

Renomatic Light 2017 szekcionált, duplafalú garázskapu
42 mm vastag lamellái biztosítják a nagyfokú hőszigetelést, a jó stabilitást és a kényelmes kapufutást. Külső oldala finoman strukturált, belső oldala ezüstre horganyzott. Az akcióban 5 különböző színben, UV-álló Decocolor felülettel érhető el. A 10 év jótálláson felül a Hörmann a PortaMatic meghajtást modern BiSecur rádiós technikával és egy szellőztetési nyitásmagassággal szállítja.

ellenallhatatlanhormanakciok 1
Thermo65 acél-, ill. alumínium, fokozott hőszigetelésű házbejárati ajtó
5 év jótállással, 3 féle akciós színben, és a külső- belső oldalon 3 féle akciós Decograin felülettel vásárolható meg. 5 ponton záródó biztonsági zár garantálja a legmagasabb szintű betörésvédelmet. Az akciós méret maximuma: 1250×2250 mm.

Jó hőszigetelésű Thermo46 010 bejárati ajtó
5 év jótállással, 6 különböző színben elérhető. A betörésgátlást a több pontos reteszelés biztosítja, de RC2 biztonsági felszereltség és ajtókémlelő is rendelhető hozzá. Az ajtók opcionálisan kilinccsel, váltógarnitúrákkal még hangsúlyosabbá tehetők.

ellenallhatatlanhormanakciok 2
Lineamatic tolókapu, Rotamatic 2 szárnyaskapu-meghajtás
Modern BiSecur rádiós technikával, kéziadóval együtt garantált a lágy indítás, a lassított stop, programozható a személybejárás, ill. a RotaMatic-nál a kiskapufunkció.

NYEREMÉNYJÁTÉK! Vegyen részt a Hörmann év végéig tartó nyereményjátékán, ahol 3 darab Reno Matic Light motoros garázskapu vár gazdára ProLift meghajtással! Részletek a weboldalunkon: www.hormann.hu

Országos nyílt hétvége 2017. JÚNIUS 23-24. napján országos nyílt hétvégénken mindenkit szeretettel várnak partnereink szakmai tanácsadással, egyedi árajánlattal.

Jelentkezés a nyílt napra itt!

hormann szoveges


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop