Elegáns és sokoldalú frontok és falburkolatok

A NETT FRONT Linea kollekciójában a modern elegancia találkozik a természetességgel. A sokoldalú, innovatív termékcsalád tervezésénél az egyszerű és széleskörű felhasználási lehetőség került előtérbe, ám a gyártók a minőség, a professzionalitás tekintetében sem kötöttek semmilyen kompromisszumot.

nettfront-burkolatok

Az immár több ezer fős szakmai felhasználókból álló hálózattal és 30 esztendős múlttal rendelkező asztalosipari gyártó, a Nett Front idei céljai között szerepel a lakossági felhasználók megszólítása. Dekoratív és mindenekelőtt elképesztően sok lehetőséget rejtő termékeiknek köszönhetően mindez nem lesz nehéz: a Linea kollekció a konyhafrontokon, nappali komódokon, tévészekrényeken, előszoba- és fürdőszoba-bútorokon át a hálószobáink komplett berendezésén túl az irodákba, elegáns tárgyalókba, kereskedelmi és vendéglátóhelyekre is beköltöznek, és látványos, harmonikus, modern megjelenésükkel trendi, kreatív térélményt hoznak létre. A bordázott paneleket az ügyfél által kért egyedi méretre készítjük/gyártjuk, bármikor könnyen, gyorsan telepíthetők, a felhasználóbarát jelző pedig minden tekintetben jellemző rájuk. Felületük könnyen tisztítható, kopással, karcolásokkal és fakulással szemben ellenállóak, anyaguk kitűnő akusztikai tulajdonságokkal is rendelkezik, csökkentve a hangok visszaverődését, ennek köszönhetően kellemesebb és nyugodtabb környezetet teremthetünk.

nettfront-burkolatok

Ami pedig a kiválasztást és a tervezést illeti: ebben is maximális kényelmet biztosítanak számunkra. A Budaörsön kialakított gyönyörű, új és számos anyagmintát és felhasználási lehetőséget elegánsan kínáló bemutatóterem legfőbb célja egy olyan platform létrehozása, ahol a tervezők, a szakmai kivitelezők (asztalosok, belsőépítészek, lakberendezők) és mi, végfelhasználók közösen, együttműködve alkothatunk otthonos és minden igényt, személyes elképzelést kialakító élettereket. A kulcs a felhasználói csoportok együttműködésében rejlik, hogy az asztalosok, tervezők és gyártók tudásukat megosztva alkossanak professzionális megoldásokat, a megrendelők elképzeléseit valóra váltva. Mindehhez a helyszínt a Nett Front elegáns, kényelmes bemutatóterme biztosítja, ahol adott az inspiráció, a komplex tanácsadás, a maximális odafigyelés – és egy finom kávé.

nettfront-burkolatok

Húszéves szakmai tapasztalatunk immár komoly számokban mérhető: a Nett Front évente 25 000 konyhára elegendő frontot gyárt, ügyfeleinek több mint 3600 lehetséges termékkonfigurációt kínál, egyedi méretben, több éves gyártói garanciával és országos lefedettségű viszonteladói hálózattal.

BEMUTATÓTEREM
2040 Budaörs – BITEP TELEP, Bánki Donát út 490. számú épület
Tel.: 30/375 6627
www.nettfront.hu


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop