Egyetlen lámpával megváltozik otthonunk hangulata

Manapság otthonunk már nem csak lakhelyül szolgálhat, hiszen az étkező egy kellemes ebéd után dolgozószobává alakul át otthoni munkavégzés vagy tanulás céljából, a nappali pedig egyszerre lehet a nyugalom szigete vagy pörgős partik helyszíne. Minden tevékenység más-más világítást igényel.

egyetlenlampavalmegvaltozik 720

A fény nagy hatással van ránk, azonban nem kell több lámpát bevetnünk az éppen megfelelő világítást keresve, ha extra funkciókkal rendelkező mennyezeti lámpát választunk otthonunkba. A beépített led fényforrással rendelkező lámpák számos plusz funkcióval bírhatnak, amelyek megkönnyíthetik mindennapjainkat, és az adott helyiség fényét pillanatnyi hangulatunkhoz igazíthatjuk. A megfelelő fényerő beállítása nem mindig egyszerű feladat, hiszen szemünk érzékenysége és az aktuális kedélyállapotunk is befolyásolja, milyen erősségű fényt tartunk optimálisnak.

egyetlenlampavalmegvaltozik 1
A kapcsolóval dimmelhető lámpák segítségével egyszerűen alakíthatjuk a szoba fényét kedvünk szerint, ráadásul nincs szükség semmilyen speciális átalakításra: a meglévő otthoni általános fali billenő kapcsolóval működtethetők. Három különböző fényerő közül választhatunk: 10, 50 és 100 százalék. A kapcsolóval szabályozható fényerejű Rábalux lámpa megfelelő választás nappaliba vagy hálószobába, hiszen a szerint változó, hogy pihenni szeretnénk-e, vagy egy kellemes beszélgetést folytatni, esetleg olvasni.

Videó megtekintése ITT!

Találhatunk ugyanezen az elven működő lámpákat is, amelyek színhőmérsékletét lehet billenő kapcsolóval módosítani. Ez azért hasznos, mivel a három különböző fehér fény különböző hatást gyakorol ránk: a hideg fehérben koncentráltabban tudunk dolgozni, a természetes fehér fény megfelelő általános, mindennapi feladataink mellé, míg a melegfehér fény nyugtató és álmosító hatású. Tökéletes választás lehet az étkezőbe, a konyhába vagy akár a nappaliba, hiszen pár kapcsolással aktuális hangulatunkhoz vagy teendőinkhez igazítható a szoba színhőmérséklete.

egyetlenlampavalmegvaltozik 2
Ha szeretjük a modern megoldásokat, és szeretnénk kényelmesebbé tenni életünket, válasszunk távirányítóval szabályozható Rábalux lámpatestet otthonunkba. A távirányító segítségével lámpánk beépített led fényforrásának fényerejét és színhőmérsékletét néhány gombnyomással könnyedén átállíthatjuk, vagy akár parti hangulatot varázsolhatunk egy egyedi színválasztással, ha a világítótest RGB színek váltására is képes. További kényelmi funkció lehet a holdfényvilágítás, amely nyugtatóan hat ránk, és segíthet a relaxálásban, illetve választhatunk időzítő funkcióval ellátott lámpát, amelyet beállítva a lámpatest fél óra eltelte után kikapcsol.

Videó megtekintése ITT!

Használjuk ki a modern, többfunkciós lámpák előnyeit, és tegyük kellemesebbé életünket! A Rábalux kínálatában számos extra funkcióval rendelkező termék megtalálható, amelyek csodásan díszítik lakásunkat. 2019.11.29-12.01. között ráadásul kedvezményes áron juthatunk hozzájuk a Rábalux Black Friday akciójának keretein!

www. rabalux.hu

 

Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop