Egyedi, kreatív megoldások

Miniatűr számítógépek
Kár esetén jól jön a lakásbiztosítás
Kárenyhítés

Az előszobánkban található mozaik padlóburkolat saját készítésű mutatós megoldás, a viszonylag nagy alapterületet barátságosabbá tette. A régi, padláson talált fotel is felújításon esett át, igazán kényelmes darab, amellyel szemben mindent elnyelő előszobaszekrények és egy padlástéri szoba feljáró (lépcső) található.
A zöld szín végig fut az egész házon, ezzel próbáltunk kapcsolatot teremteni a helyiségek között, mellesleg nyugtató, kellemes érzést kelt. A nyílászárókat, és a fa felületeteket mindenhol meleg, aranyló gesztenyebarna lazúrral kezeltük.

{gallery}images/stories/verysimple/palyazat/tarnokb/f{/gallery}

A nappali dísze az íves üvegtéglafal (első mestermunkánk), ami egyben elválasztja a dolgozósarkot (és eltakarja a rumlit). Az üvegtéglafal kockái a falon látható mozaikképen – szintén saját alkotás – köszönnek vissza. Természetesesen a zöld szín dominál, amelyet a függöny pirosa élénkít.
Mivel a szekrénysorokat nem kedveljük, helyette gipszkartonból készült beépített, és zöldre festett tároló található a nappaliban, ez szinte észrevétlenül olvad bele a szobába.

A nappalinkban szerencsére elég hely van, így kényelmesen elfér a kislányunk kör alakú járókája is az ablak mellett. A fal zöld és a plafon tojásszínét kézzel festett sorminta választja el. A dekorációs falfestés egyébként kedvenc elfoglaltságom, a hálószoba falát Raffaello egyik alkotása ihlette.

A hálószoba kicsit melegebb alapszínt kapott, de innen sem hiányozhat a zöld. A két éjjeli szekrénykét a házzal együtt vettük, alapos felújítás után, kicsit rusztikus megjelenést kapott. A hálószobánk is tágas, ezért az ágy mögött kialakított pulttal tettük kicsit kuckósabbá, ami egyben rakodófelületnek is kitűnő.
A nappalival szemben található a gyerekszoba, április óta kis lakója is van. Kamilla szereti nézegetni a fán üldögélő madarat, az élénk színek hamar felkeltették az érdeklődését. A gyerekszoba az egyik legsötétebb helye a háznak, ezért kapott vidám, világos színeket, a zöldnek egy üdébb árnyalatát.

{becssg}verysimple/palyazat/tarnokb/a{/becssg}

A hagyományos kék helyett, türkiz színt választottunk a fürdőszobába, amelyet élénk narancs egészít ki. A sarokkáddal szemben kapott helyet az épített tusoló, egy szárnyas mosdó és a többi fürdőszobakellék. A legegyszerűbb, hagyományos fehér fali csempét türkiz zöld fugával, illetve a hálós és diagonál mintázat váltakozásával dobtuk fel.

A konyha csupa vidám színkavalkád, két ablakkal, gerendás mennyezettel, téglából épített alsó szekrénnyel. A fali csempét elválasztó téglaburkolat szeletelt bontott téglából készült. A konyhából közvetlenül kijuthatunk az udvarra, illetve a teraszra. A konyha folytatásában egy kazánház és a garázs található, lényegében ez a ház hátranyúló része.

Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop