DOMINNO – ruhásszekrény tömörfából

Mindig is gondot okozott az évek során felhalmozott ruha- és cipőmennyiség tárolása? A reggeli rohanásban nem találjuk a megfelelő darabokat? Sokszor fárasztó még a gondolat is, hogy rendszerezzük a szekrényt, mivel pár nap múlva úgyis újra káoszba fordul az egész?

Lamello tömörfa ruhásszekrény

Erre a körülményes és bosszantó helyzetre keresünk megoldást? Nos, nem kell tovább kutakodni, legújabb projektünk, a Lamello tömörfából készült gardróbszekrények tökéletes megoldást kínálnak ezekre a problémákra.

Lamello tömörfa ruhásszekrény

Hogy miért is jók?

A tömörfából készült gardróbszekrények rendkívül hasznosak és praktikusak a mindennapok során, mert anyaguknak köszönhetően strapabíróak, masszívak és időtállók, ami különösen fontos a gyakran használt tárolóbútorok esetében. A természetes faanyag ráadásul kellemes, meleg atmoszférát teremt, és hozzájárul otthonunk természetességének érzetéhez, harmonikus összhangjához.
Gardróbszekrényeink többféle méretben és kialakításban érhetők el, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt a rendelkezésére álló helye és igénye szerint. A különböző polcok, fiókok és akasztók segítségével a ruhák és egyéb tárgyak könnyen rendszerezhetők, szekrényünk jól átlátható, ami a mindennapi rohanásban sok stressztől szabadít meg bennünket, értékes perceket nyerhetünk vele a reggeli készülődésben, különösen, ha minden családtag holmijának megvan az állandó, stabil helye.
Nemcsak a praktikum és méret alapján, de alapanyag szempontjából is széles a választékunk. Ruhásszekrényeinket kérhetik tölgyből, álgesztes bükkfából és természetesen az utánozhatatlan amerikai feketedió is megtalálható a kínálatban.
Gardróbszekrényeink kiegészítőkkel is bővíthetők, mint például mobilfiók, egységes vagy extra polcok, amelyekkel még magasabb szintre lehet finomhangolni a mindennapi tárolást. Ha szeretnénk profi szintre kerülni, ezeket a megoldásokat semmiképpen ne hagyjuk ki!

Lamello tömörfa ruhásszekrény

A további kényelem kiszolgálása érdekében egyes modellek helytakarékos, könnyen kezelhető tolóajtóval nyílnak-záródnak, a nyílóajtós változatokat nagyobb helyiségekbe javasoljuk.
Az extradizájn érdekében számtalan fogantyúváltozatot kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább passzoló darabokat, ezekkel a finom kis részletekkel megkoronázva új bútorunk megjelenését. A tömörfából készült gardróbszekrények tehát nemcsak funkcionálisak, de esztétikai szempontból is hozzájárulnak otthonunk hangulatához.
A természetes anyagból kiválasztott Lamello bútorok garantáltan hosszú távon szolgálják ki a tulajdonosokat – akár több generációt is – , hozzáadott értéket képviselnek minden otthonban, ami valljuk be, sokunk számára nem utolsó szempont.

Lamello tömörfa ruhásszekrény

LAMELLO FABÚTOR – A tömörfa bútorok új generációja

fabutorwebaruhaz.hu/dominno/


Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop