Modern Marilyn

A Térnyerők lelkes csapata, Judit és Márk ezúttal egy hálószobát vett célba. Rita, a fiatal tulajdonos kizárólag kiskutyájának, Csivúrnak adott korlátlan bejárást a szobába, így neki is jár az új fekvőhely.

 

 

jöjjön az ihlet

Rita szeret nőiesen öltözködni, tündökölni, akárcsak Marilyn Monroe a maga korában, így szeretné, ha szobájában is megjelenne a csillogás. A régi fáradtsárga falakat fehérre festettük, az ágy mögött pedig ezüst szín visz kellő nőiességet a térbe. A függönyök, képkeretek és párnák is ezüst színben díszelegnek, a modern hatás és a nőiesség jegyében pinkkel és fekete-fehérrel feldobva. Ihletre, ötletekre ezúttal nagyobb szükségünk volt, mint eddig, mert szűkös pénzkerettel gazdálkodtunk. Úgy döntöttünk, hogy az új bútorokra költünk, a dekorációt pedig a lehető legköltséghatékonyabban alkotjuk meg. És jelentjük, működik!

“Ez a pink tűsarkús ötlet a kedvencem! Meghökkentően jól mutat a falon, és még a vállfát is könnyedén ráakaszthatom”

Lesd el az ötleteket!

A fali portré Rita fotójából készült, projektor és fekete akrilfesték segítségével. A portréval teljes összhangban van a varrt csíkos párna, a csíkos takaró, a kárpitozott ülőke és Csivúr fekvőhelye. A falat saját készítésű falimatricákkal dekoráltuk, amelyet öntapadó fóliából vágtunk ki. Az ággyal szemközti falra felfestettünk egy Marilyn Monroe idézetet, mellette a barátnőkkel közös képek lógnak szaténszalagon, masnikkal díszítve. A tükör társaságában üres képkeretekbe feszített fonálon a kedvenc fülbevalók lógnak. A függönyt pom-pom díszekkel kötöttük el. Az éjjeli lámpa sem szokványos, a hosszú színes kábelek összeköthetők, kibonthatók, így két oldalt vagy középen is világíthatnak, ahogyan éppen szeretnénk.

“A pihe-puha ágyvéghez csak műszőrme és OSB lap kell, utóbbit különleges formára is vághatjuk”

Rita rajong az ‘50-es évek Amerikájáért, különösen Marilyn Monroe-ért. Nézd meg, hogyan készült a modern Marilyn lakosztály!

 

 


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop