Sokszínű birodalom

Új sorozatunkba kétféle módon is szeretnénk beevonni Önöket. OLVASÓI KÉRÉSRE ALAKÍTUNK ÁT HELYISÉGEKET, S VÉGÜL AZ ÖNÖK SZAVAZATAI ALAPJÁN HIRDETÜNK GYÕZTEST A LAKBERENDEZÕINK ÁLTAL MEGÁLMODOTT TERVEK KÖZÖTT. eLSÕ ALKALOMMAL EGY lányszobáT FORMÁLUNK Újjá, MELYHEZ FALLAL HATÁROLT kis gardrób kapcsolódik.

 

 

A nyíló ajtó mögötti térben az alvóhely, szemközt pedig a tanulósarok kapott helyet. Mindezt kihangsúlyozza a padlószint megemelése és a dobogó beépítése. Ez utóbbi az ágynemű elrejtésére is alkalmas. A gardróbfront homogén felületét középen fülke bontja meg, ebbe helyezheti a gyerek kedvenc tárgyait. A fűtőtest burkolata az ablakpárkánnyal egybeépített, így a szoba lakója akár az ablakba is kiülhet. Az íróasztal egyenes éléhez csatlakozik egy gurulós számítógépállvány, így a monitor nem foglal helyet az asztalon. A fekvőhely fölötti táblára írni is lehet, és mágnessel papírok, jegyzetek, poszterek rögzíthetők rá.

 

A szoba domináns színe a narancs és a pink, erre válaszol az ágy barna-fehér csíkozású takarója, illetve a radiátor karakteres burkolata. Mivel a berendezés elég változatos, az ablakok nem kaptak látványos dekorációt.

 

A függönyt római roló helyettesíti.

 

A gardrób falának egy részét megmaradt, és erőteljes erezetű fenyőburkolat fedi. Ez L alakban a külső fal mentén is továbbfut, hangsúlyozva az elé kerülő íróasztalt. A falszakasz kellemesen tagolja a teret, optikailag elhatárolja a ruhásszekrényt, mely erőteljes színével uralja a szobát. A fűtőtestet kör alakú lyukakkal áttört, festett MDF-lap burkolja. A szoba közepén a gerendák vonalát követő központi csillár ad általános világítást. A padlóra lenvászonnal szegett mézszínű szizálszőnyeg került, amely természetességével belesimul a környezetbe. Pergamenszínű roló árnyékolja az ablakokat, s a reggeli nap sugarai a sárgás tónusú falról visszaverődve varázslatos fénnyel szövik át a teret.
Itt csupán a gardób ajtaja hiányzik, helyére számítógépasztal került. A középső szekrény keskenyebb tárolóvá változott. Hozzá kapcsolódik az asztallap a billentyűzettartóval. Feltűnő bútora a szobának a lila, emelt ágy, melyet lépcsőn lehet megközelíteni. Alul szekrény és polcok nyelik el a kacatokat, a lépcsők alatt szintén tároló. A keretbe rögzített, átlátszó, íves plexilap óvja az alvót az esetleges legurulástól. A tér centruma felé nyúló lépcsők tagolják a szobát, de a közlekedésben nem jelentenek akadályt. A helyiség a divatos lila-narancs színpárba öltözött. A tarka tér szegélyezéseként egyszínű, dísztelen függöny simul az ablakra.


Ezt követő cikkünk:
Ezt megelőző cikkünk:

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop