Csúcsminőségű akril bútorfrontok

Izgalmas megoldások – nem csak fürdőszobába, konyhába is
KIKA Decoval színesebb a világ!
Legyen mindig összeköttetésben otthonával

Tökéletes magasfényű felületek, vagy különleges, matt textúrák? Bármely felület vagy szín mellett is döntünk, a kiváló minőségű anyagokkal, az élvonalbeli technológiával készült TZ Austria termékeivel hosszú időn át teljes és ragyogó környezetben élhetünk.

syntex0608 720

Modern otthonunk vagy iroda, esetleg szalon enteriőrünk eleganciáját a rendezett, zárt bútorfrontokkal is könnyedén megteremthetjük. A rendezettség mellett mesés hátteret, egységesen szép, letisztult összképet adnak a tökéletesen megmunkált, magasfényű felületek, amelyek esetében ma már számos, különleges felület, illetve szín és élzárási technológiai részlet teheti teljessé a kínálatot.
A Syntex-Ker Kft. 2014 szeptemberétől hivatalos hazai forgalmazója és képviselője a forradalmian új preforming élzárási technológiát meghonosító TZ Austria csúcsminőséget és sokoldalúan felhasználható termékeinek.

syntex0608 1
Szériagyártás? Egyedi bútor? Az akril bútorfront valamennyi egyedi bútortervünkhöz tökéletes alternatívát biztosít, amelyhez a hazai képviselettől akár ingyenes anyagmintát vagy mintakoffert is kérhetünk térítés ellenében – ám ennek díja majd a vásárláskor jóváírásra kerül.

syntex0608 2
Mi a siker titka?
A legkorszerűbb gépparkkal felszerelt gyártó a méretre gyártott, élzárt bútorfrontelemek legújabb generációját kínálja, sikerük titka pedig a kiváló alapanyagokon túl a magasan motivált és képzett munkaerő, a korszerű minőségirányítás, és persze, nem utolsósorban az élvonalbeli technológia.

Most aztán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, akár asztalosmesterek, akár bútortervezők, konyhabútorosok vagy éppen hivatásos esetleg hobbi-lakberendezők vagyunk: a gyönyörű, ragyogóan tükröződő magasfényű felületek mellett – amelyekről köztudott, hogy optikailag remekül tágítják a teret – még számos más, különleges felület, textúra, valamint szín és elzárási módszer közül válogathatunk.

syntex0608 4
Ismerjünk meg most néhányat a teljesség igénye nélkül!
KÉSZELEMEK: A Tecnoglas vertikális bútorelemek lenyűgöző, hibátlan magasfényű felületekkel tündökölnek, illeszkedésük pedig fugamentesen is tökéletes – a legújabb gépi technológiának köszönhetően. Konyhabútorokhoz, fürdőszobabútorokhoz, vagy éppen egyedi nappali és irodabútor-kombinációkhoz remek választás a több színben is kérhető, ragyogó felületek széles tárháza.

A CSÚSZÁSMENTES TECNOGLAS felületeit elsősorban fiókokba ajánljuk, hiszen védelmet nyújt ily módon a csészék, tányérok és értékesebb tálak számára a konyhában – akár az otthoni, akár egy nívós bemutatóteremben történő felhasználás során.

Szeretné a fényes, egysíkú felületet még valamivel megdobni, kicsit megbolondítani? A TECNOGLAS HG ST felülete egy magas fényű, ám strukturált felület, mélynyomású, nagy hullám mintákkal megnyomva. A Motion illetveTouch fantázianevekkel ellátott, mélynyomású hullámos felületek közül is több színváltozat áll a rendelkezésünkre, amellyel bármilyen modern környezetet kellemes, barátságos, ugyanakkor mégis egyedi enteriőrré varázsolhatunk.

syntex0608 7
Ám a gyártó a még teljesebb kínálat érdekében még ennél is továbbment: A TECNOGLAS HG SCR a HG felület továbbfejlesztett változataként kapott helyett az egyre szélesebb palettán. Az SCR felület nagyfokú karcállóságát remekül ki tudjuk használni a gyakran használt belső terek bútorainál, mint amilyen egy konyha vagy egy fürdőszoba, hiszen még a higiéniát is könnyűszerrel megteremthetjük, amelyhez bútorunk esetleges megkopásától sem kell tartaunk: ez a felület ugyanis nagy ellenállóképességgel rendelkezik az alkoholos oldószerekkel, tisztítószerekkel szemben.

A TECNOGLAS MÉLY ÜVEG felületével pedig a tükörfényes, ultramodern koncepcióban gondolkodók is tökéletes megoldásra lelhetnek! Az új dizájn-üvegoptika a bútoripar számára nagyot alkotott: 2 mm vastagságú, törhetetlen akril lap borítású felületet, méghozzá egy speciális, lézeres megmunkálással. Jelenleg fehér színben érhető el, amely a Deep Glass 2731-es nevet viseli.

A TECNOGLAS HG felület egy tökéletesen fényes, már-már tükörfényes felület, amely extrém felületi stabilitással rendelkezik! A gyártási minőség garantálja a hatalmas színtartósságot és UV-stabilitást, az akril fólia vastagsága pedig kizárja a felület „hullámosodását”.

syntex0608 9
Azoknak, akik mégis jobban bíznak a MATT felületekben, vagy csak kevesebb időt tudnak szánni a takarításra – számukra az extra nemes matt felületek ajánlottak, mint amilyen a TECNOGLASS MATT felület, amelyen nem látszanak meg az ujjlenyomatok, valamint nagyfokú karcállóság is jellemző rájuk.

syntex0608 10
Beleszeretett, ám tanácstalan? Szívesen megtudna még többet vagy kérne ingyenes színmintát, megnézné, megtapintaná a felületeket?
Az osztrák gyártó hazai képviseletéhez Ön is bizalommal fordulhat, akik szeretettel várják új partnerek, partnercégek jelentkezését is az alábbi elérhetőségeken:

SYNTEX-KER KFT

1211 Budapest, Weiss Manfréd u. 2.
Telefon: 1/476 8462
Fax: 1/476 8460
Mobil: 30/934 1939
E-mail: info@syntex.hu

www.akrilbutorfront.hu

Hozzászólások

0
    0
    Az Ön Kosara
    Your cart is emptyReturn to Shop